in ,

“Dorel” devine agresiv din cauza gazelor inhalate din țeava pe care a spart-o

În această perioadă, în municipiul Călărași se execută lucrări de reabilitare a trotuarelor și înlocuire a bordurilor deteriorate de pe mai multe străzi. Astăzi, în jurul orelor 15.30 o echipă de muncitori ce desfășurau lucrări pe un bulevard din zona centrală a municipiului au reușit să fisureze o țeavă de gaze ce alimenta mai multe locuințe din zonă.

Un așa zis muncitor ce se afla în zona de lucru s-a simțit deranjat de camerele de filmat și a început să adreseze cuvinte jignitoare, amenințări și îmbrânceli. Muncitorii nu purtau echipament de protecție.

Aceștia au încercat să acopere “minunăția” cu câteva lopeți de nisip, fără să se gândească la riscurile în care sunt puși oamenii care trec nestingheriți prin șantier. Nu s-a luat nicio măsură de protecție pentru evenimentul care era să se transforme într-o catastrofă. Pietonii circulau preferențial prin șantier, fiind expuși la diferite accidente.

Un număr de 8 angajați se înghesuiau în perimetrul în care se remedia avaria la conducta de gaze.

Reporterii prezenți au fost amenințați, înjurați și îmbrânciți. În cele din urmă, un echipaj de poliție a fost solicitat de reporteri pentru a aplanarea situației. Individul recalcitrant a fost sancționat conform Legii 61/1991.

Valoare totală a proiectului este de 5.890.469,06 lei fără TVA, fiind executat de societatea Telprom Comex SRL, din comună Cuza Vodă.

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

I.P.J. Călărași scoate la concurs posturi de ofițer de poliție

Trei seri de film romînesc la Călăraşi, în Parcul Dumbrava!