Connect with us

Evenimente

ADER| Diplomă de merit pentru românul ce a salvat viețile necunoscuților în timpul atacurilor terorise de la Londra

Published

on

Românul Florin Morariu.

https://www.facebook.com/NTDNews/videos/1447418722001337/

Curaj, demnitate, respect, implicare – acestea sunt trăsăturile de caracter ale românului. ADER i-a conferit Diploma de Merit şi calitatea de Membru de Onoare a Asociației pentru Democrație, Educație și Reconstrucție „Om între oameni”

După tragedia de la Londra s-a vorbit mult despre curajul cu care Florin a înfruntat atacul furibund al grupului de teroriști care s-au aruncat orbește asupra unor oameni obișnuiți, care nu au nimic în comun cu demnitatea umană, politica, geopolitica, afaceri la nivel internațional, etc. Erau tineri, copii, turiști sau lucrători la serviciu, erau oameni obișnuiți.

Ajutorul lui Florin Morariu a fost semnificativ pentru polițiștii care au reușit să oprească furia oarbă a teroriştilor.

Domnul Emanuel Sorin Cioacă, președintele filialei Asociației pentru Democrație, Educație și Reconstrucție „Om între oameni” din Anglia, a înmânat diploma acordată din partea ADER Romania, eroului de la Londra. Diplomă de merit. „Se acordă domnului FLORIN MORARIU pentru curajul de care a dat dovadă în timpul atacului terorist de la Londra, prin intervenția sa pentru salvarea vieților unor necunoscuți aflați în pericol”. Deasemenea Consiliul Director al ADER a hotărât atribuirea domnului Florin Morariu calitatea de membru de onoare al Asociației pentru Democrație, Educație și Reconstrucție „Om între oameni”

Românii îi multumesc dlui Florin Morariu pentru curajul cu care a acționat intr-o situație disperată, reușind să salveze vieți nevinovate. Multumiri dlui Emanuel Sorin Cioacă, președintele filialei ADER din Anglia, care i-a înmânat diploma și va fi alături de Florin pe viitor, așa cum a fost alături de familia Bodnariu în Norvegia, în calitatea pe care o avea atunci când copii nevinovați erau smulși de lângă părinții lor sub pretextul unor legi inumane.

Ne bucurăm că sunt mulți români cu care ne mandrim în străinătate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Evenimente

VIDEO. „Regal Cabalin” ediția a III-a – frumusețe și eleganță

Published

on

Regal Cabalin, eveniment de anvergură națională, ajuns la cea de-a III-a ediție anul acesta, are loc în data de 4 iunie 2022, în localitatea Curcani din județul Călărași. Iubitorii de cabaline pot admira cele mai frumoase exemplare. Crescătorii din țară și-au anunțat deja participarea la acest eveniment în cadrul căruia se desfășoară și o expoziție cu vânzare. Eugen Enciu este unul dintre oamenii care a depus suflet și s-a implicat  pentru ca acest eveniment să aibă loc.

“Evenimentul va avea loc în data de 4 iunie, continuăm o tradiție pe care am început-o acum trei ani și am întrerupt-o pe perioada pandemiei în anul 2020 pentru că nu au fost aprobate evenimentele la acea vreme. Suntem un grup de prieteni, iubitori de rase de cai. Avem mulți prieteni care vor participa, aici fac referire la mai multe județe din țară, Deva, Târgu-Mureș, Vaslui. Intrarea este liberă, nu s-a perceput taxă de participare. Vrem să ducem tradiția, care, din ce m-am informat, are o vechime de 3.000 de ani. S-a pierdut în perioada comunismului și la noi în zonă avem foarte mulți iubitori de cabaline din toate rasele.

La prima ediție am fost puțin sceptic, nu știam cum vor decurge lucrurile, dar ne-am ambiționat pentru următoarea ediție, pentru că am văzut o dorință mare din partea doritorilor și a vizitatorilor, care pe noi ne-a surprins plăcut. Vom avea dresaj pentru caii de rasă, în special Andaluz și Lusitani, vom vedea atelaje, cai autohtoni, folosiți la munca de zi cu zi, fără a face diferență între rasele valoroase.

Cine deține un animal în ziua de astăzi înțelege cât de greu este să ai grijă de el. Costurile sunt foarte mari pentru întreținerea unui cabalin. Pot să vă spun că este mult mai costisitor decât o vacă, să vă spun așa. De la cabaline nu câștigăm nimic, doar plăcere. ” – a declarat pentru Canal SUD, Eugen Enciu, organizator Cabalin Regal

Vom avea sprijin din partea IPJ Călărași, Poliția Animalelor va fi prezentă pe toată durata desfășurării evenimentului.

Continue Reading

Evenimente

Mesajul ECOAQUA Călărași cu ocazia Sărbătorilor Pascale: Fie ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Published

on

„Fie ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat! Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!” – a fost mesajul transmis de conducerea Ecoaqua S.A. Călărași

Continue Reading

Evenimente

Mesajul primarului din Călărași cu ocazia sărbătorilor de Paște

Published

on

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro