Connect with us

Știri

Dialog halucinant: Masonul Jokerul Mare este deranjat de debranșările Ecoaqua Călărași

Published

on

Dialog halucinant între un operator al dispeceratului regional de apă-canal, ECOAQUA S.A și un bărbat care solicită, în mod insistent, în calitate de mason, rebranșarea clienților rău-platnici care au fost deconectați de la rețeaua publică de apă canal pentru datoriile cumulate.

Bărbatul de la capătul celălalt al receptorului invoca, printre altele, mai multe legi, care aveau ca pedeapsă tăierea capului sau a mâinilor pentru cei care săvârșesc mai mult de 5 greșeli din ordinele primite din oculta mondială.

Discuția tulburătoare are șapte minute și optsprezece secunde, iar bărbatul evidenția că directorul Eduard Grama va fi dat jos din funcție pentru că și-a permis să facă aceste debranșări.

 • Bărbat:  O dată zic, că trimit din partea (neinteligibil) extratereștrii dracu’, o armată, deci să stea cuminte.
 • Dispecerat: Vă rog să-mi spuneți pentru ce adresă, pentru că noi am debranșat mai multe adrese.
 • Bărbat: Păi, da, dar noi (neinteligibil) București și apărăm românii, eu sunt în AUR, eu sunt politician. Când pana mea și-a pus ăsta cu păr alb în cap, că noi suntem tineri, noi suntem viitorul. Cum să le tai la bătrâni apa? Lasă dom’le că apa e de la Dumnezeu, lasă că vin eu la putere, să vezi că… 5 condiții dacă nu respectă… tăiatul capului.
 • Dispecerat: Păi spuneți-mi pentru ce adresa, v-am spun, noi am debranșat în tot orașul.
 • Bărbat: Păi, de ce debranșați, mă, v-am dat noi voie, de la București? Întrebați și voi pe ăștia de la București, de mine, sunt mason, sunt „Jokerul Mare” de la …(neinteligibil) Mă întrebați?
 • Dispecerat: Păi spuneți-mi pe cine să întreb, că este societate pe acțiuni.
 • Bărbat: Branșați înapoi, că, chem pe altcineva de la București, mascații îi chem, trupele speciale. Branșați înapoi oamenii cu dizabilități pe 448 (n.r.Legea 448 din 2006) și eu le apăr legea, da?
 • Dispecerat: Am înțeles că dumneavoastră le apărați legea.
 • Bărbat:  (neinteligibil) dacă-i dau un pumn de dreapta, dacă-i dau un croșeu și o directă de stânga… București și o sabie la gât, îi cântă cucul. Branșați oamenii înapoi că sunt oameni amărâți.
 • Dispecerat: Da! Spuneți-mi pentru ce adresă mai exact, pentru că sunt mai multe adrese, nu știm.
 • Bărbat:  Nu contează, nu debranșați oamenii de la apă! Suntem de la București.
 • Dispecerat: Păi, bun, dacă au debit restant, cum considerați dumneavoastră că ar trebui să procedăm?
 • Bărbat:  O sa fiu împărat și dacă îmi comentează, nu-l trag în țeapă, tăiatul capului, inchiziția se cheamă.

Este doar o parte din dialogul halucinant pe care operatorul Ecoaqua Călărași l-a avut cu bărbatul care s-a recomandat drept „Jokerul Mare”, un om influent de la București.

 

 

Știri

Modelu: “Împărțim ce găsim”. Puști prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă o mașină

Published

on

Se înmulțesc cazurile cu minori care sparg maşini. Trei adolescenţi din comuna Modelu, județul Călărași, au fost surprinși de o femeie, cu câteva fracțiuni de secundă, înainte să spargă una dintre mașinile care le ieșise în cale.

“Împărțim tot ce găsim”

“Atenție la acești 3 puștani! Nu m-au vazut in curte si discutau cum să deschidă mașinile vecinilor si cum împart, in funcție de ce găsesc. I-am lăsat sa se îndepărteze puțin și am ieșit cu camera pornită. Acum 10 minute erau pe strada Macului si au plecat, făcând stânga spre restaurant.” – a relatat femeia care a reușit să le strice planul celor trei.

Continue Reading

Știri

ATENȚIE, șoferi: Cod Galben de ceață, se formează ghețuș pe carosabil!

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Călărași a transmis sâmbătă seara, o atenționare care vizează intrarea în vigoare a unui cod galben de ceață, valabil începând de la ora 23:00 până  duminică dimineața orele 06:00.

⚠️ COD GALBEN – local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, ce va favoriza, în funcție si de condițiile locale, formarea ghețușului.

⏱️ Interval valabilitate: 26.11.2022 ora 23:00 – 27.11.2022 ora 05:00. ISU Călărași

Continue Reading

Știri

Prima zi de weekend: două accidente rutiere în municipiul Călărași

Published

on

Prima zi din acest weekend, începe, din păcate, cu două evenimente rutiere în municipiul Călărași, ambele produse pe fondul neacordării de prioritate.

Primul eveniment rutier a avut loc  sâmbătă dimineață, în jurul orelor 08:00, la intersecția străzilor Dobrogei și Plevna din municipiul Călărași, unde două autoturisme, un Logan și un taxi, au intrat în coliziune după ce unul dintre șoferi a pătruns în intersecție fără să se asigure suficient. Evenimentul nu a înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Cel de-al doilea incident rutier a avut loc pe Prelungirea Sloboziei, orele 10:30, în dreptul unei spălătorii auto cu jetoane, produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate de trecere unui conducător auto care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Prelungirea Sloboziei – Călărași. Nici în acest eveniment rutier nu au fost înregistrate victime.

foto: stânga / Serban Eugen – Info (Trafic) Călărași

 

 

 

Continue Reading

Cele mai accesate articole