in

“Dezvoltare”: Bulevardul 1 Mai sub administrația drăgulin. FOTO

SPLENDOAREA SOARELUI CARE APUNE PE BULEVARDUL 1 MAI

Nu te speria! Imaginile din articol nu sunt dintr-un sat uitat de lume, sunt făcute în municipiul Călărași. Un loc minunat în care primarul drăgulin se pare că a uitat în totalitate de noi, de oamenii care locuiesc pe aici. De când a ajuns primar cred că a trecut o singură dată pe aici și atunci din greșeală, încurcând drumul către casă.

Vă las mai jos câteva clipuri video realizate de un coleg din presă pentru a vedea opiniile oamenilor, vecinilor:

Ceea ce se întâmplă în orașul ăsta consider că este o bătaie de joc. De aproape 8 ani lucrurile se mișcă încet, dar sigur. Mergem într-o direcție proastă. Propun public să fie schimbată denumirea acestui Bulevard. Ne facem de râs! Cum poți să numești Bulevard o stradă pe care, atunci când plouă, nu ai curaj să intri? Noua denumire să fie din Bulevard în Uliță!

Modul în care arată o zonă, un municipiu, un parc reflectă implicare administrației. La Călărași cum este? Majoritatea străzilor arată într-un mod unic. De ce v-ați apucat domnule primar de cele mai importante proiecte la finalul celui de-al doilea mandat? Până acum ce ați făcut? Orașul ăsta nu vă interesează?Care sunt prioritățile dumneavoastră? Bordurile? Noi rămânem să ne bucurăm în continuare de pământul de pe acest Bulevard, dar lucrurile trebuie să se schimbe. Incompetența și administrația nu se leagă în activități eficiente. V-o spun eu.

P.S: Nici măcar în campania alegerilor europarlamentare nu ați avut curaj să treceți pe această stradă uitată de lume!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Liga 1 / Dunărea pierde la Sibiu și retrogradează în Liga 2

Dragoș Vodă: Incendiu violent la o locuință cu două anexe gospodărești