Connect with us

Tech

Descoperă cum funcționează Discord și de ce este popular

Published

on

Utilizarea aplicațiilor de chat precum Facebook Messenger sau WhatsApp a îmbunătățit semnificativ modul în care comunicăm cu familia, prietenii și colegii de serviciu. Aceste aplicații au transformat mesajele scrise în modul cel mai rapid și mai eficient de comunicare pentru majoritatea oamenilor, inclusiv pentru cei care iubesc jocurile video de tip multiplayer.

Cu toate acestea, Discord este o altă opțiune pentru cei care preferă interacțiunea în timp real. Discord este o aplicație gratuită de tip Voice Over IP, lansată în 2015, care a fost creată inițial pentru comunitățile de jocuri video. Utilizatorii pot folosi mesaje text, de voce sau video pentru a comunica în timp real. Discord este o aplicație de mesagerie multiplatformă, cu aplicații native disponibile pentru smartphone-uri și PC-uri. Cu peste 150 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună, Discord găzduiește servere care pot fi împărțite în „Canale” sau camere de chat unde se pot discuta diferite subiecte specifice. În general, jocurile, muzica, anime-urile și meme-urile sunt cele mai populare subiecte discutate pe Discord.


Cum funcționează Discord

Discord este un serviciu care oferă o varietate de funcții utile, inclusiv crearea de canale de comunicare private cu camere de chat individuale și control de administrare deplin. Utilizatorii se pot alătura grupurilor la care au fost invitați sau își pot crea propriul server de chat privat și invita prietenii. Aici, ei pot utiliza mesaje text sau vocale pentru a conversa cu alte persoane care folosesc acel server și camera de chat.

Serverele și canalele pot avea diferite niveluri de permisiuni de acces pentru utilizatori. Discord îți permite să alegi cine îți poate trimite mesaje, pe cine poți să blochezi, pe ce servere să intri și cine se poate alătura serverelor pe care le creezi.

Pentru a folosi Discord, trebuie să instalezi aplicația pe dispozitivul tău și să îți creezi un cont de utilizator. Este important să utilizezi o parolă puternică și să activezi autentificarea cu doi factori pentru a-ți proteja contul și informațiile personale. După ce te-ai autentificat, poți accesa opțiunile din meniul „Setări” și să îți personalizezi profilul, inclusiv setările de confidențialitate, aplicații autorizate și setările vocale.

Pentru a fi în siguranță în mediul virtual, este important să consulți setările de confidențialitate și să activezi opțiunile care îți permit să respingi mesajele cu conținut necorespunzător și să controlezi cine îți poate trimite mesaje sau te poate adăuga ca prieten.

Cum adaugi prieteni pe Discord

Pentru a folosi Discord, ai nevoie de alți utilizatori cu care să comunici. Adăugarea de prieteni este ușoară și se poate face prin butonul verde „Adăugați un prieten” de pe pagina de start. Trebuie să cunoști tag-ul Discord al persoanei pe care vrei să o adaugi, care constă în numele utilizatorului și patru cifre după semnul „#”.

Acesta poate fi găsit în secțiunea „Contul meu”.

De asemenea, poți adăuga un prieten făcând clic dreapta pe contactul lor atunci când sunteți pe un server comun și apoi făcând clic pe butonul „Adăugare prieten”. În plus, poți sincroniza conturile sociale, cum ar fi Facebook, pentru a găsi prieteni care folosesc deja Discord.

Tech

Telefoanele mobile, focar de infecție. Sunt mai periculoase la transmiterea bacteriilor decât scaunele de toaletă

Published

on

Telefoanele mobile, focar de infecție. Sunt mai periculoase la transmiterea bacteriilor decât scaunele de toaletă

Conform unor studii citate pe pagina Facebook a Ro-Vaccinare, telefoanele sunt dispozitivele perfecte pentru transmiterea microbilor, fiind chiar mai periculoase decât scaunele de toaletă.

sursa: observatornews.ro
Continue Reading

Tech

BMW recheamă in service peste 430.000 de modele E90, E91, E 93 si E92

Published

on

BMW a anunțat ca in scurt timp începe o campanie de rechemare a peste 430.000 de masini Seria 3 care au probleme cu sistemul electric.

Germanii au descoperit ca sunt șanse de incendiu pentru aceasta generatie de mașini Seria 3, si pentru a nu avea probleme cu autoritățiile KBA vor schimba gratuit in unitatile service BMW piesele care suferă.

Îmbunătăţirile de serie sau rechemările sunt măsuri care se bazează pe toleranţele de design sau de producţie care pot afecta utilizarea în siguranţă sau calitatea automobilului. Bineînţeles, ne simţim responsabili pentru calitatea şi siguranţa produselor noastre. Din acest motiv, am implementat o funcţie de căutare. Poţi utiliza această funcţie pentru a verifica personal dacă automobilul tău este vizat de o astfel de măsură. Dacă da, partenerul tău BMW şi MINIte va ajuta cu plăcere în orice moment; bineînţeles, fără niciun cost pentru tine.

Rechemarile BMW au urmatoarele coduri: 0061830500”, “0061660400” si “0061830400, iar elementele care se schimba sunt reprezentate de cablaje si contactori care au imbatrinit necorspunzator si care pot duce la aparitita unui incendiu.

Intreaga operatiune are un timp de lucru de 60 minute si se efectueaza gratuit de catre reprezentantele BMW din toate tarile din UE!

Verifică dacă există rechemări active care se aplică automobilului tău introdu seria de şasiu (VIN) din 17 caractere.

https://www.bmw.ro/ro/footer/quick-link/bmw-vehicle-recalls.html?

Continue Reading

Tech

Ford va lansa 7 noi modele de mașini electrice

Published

on

Ford are planuri mari în Europa. Producătorul american anunță lansarea a șapte modele electrice pe bătrânul continen, dar și investiții într-un centru de asamblare a bateriilor în Germania şi o societate mixtă de producţie de celule de nichel în Turcia.

”Marşul nostru către un viitor complet electric este o necesitate absolută pentru Ford, pentru a satisface nevoile de mobilitate ale clienţilor într-o Europă aflată în transformare”, a declarat Stuart Rowley, preşedintele Ford pentru Europa, scrie Ziare.com.

Ford a declarat că va introduce pe piaţă trei noi vehicule electrice pentru pasageri şi patru noi vehicule electrice comerciale în Europa până în 2024.

Strategia prevde și preluarea Uzinei Ford din Craiova de către compania mixtă Ford Otosan din Turcia. Tranzacția are o valoare de 575 de milioane de euro.

sursa: jurnalist.ro
Continue Reading

Cele mai accesate articole