in

Descindere la clubul de fotbal Dunărea Călărași. Eduard Grama: “Mă bucur că organele abilitate au decis ca lucrurile să fie clarificate”

Percheziții domiciliare la echipa de fotbal Dunărea Călărași. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au descins în această dimineață la echipa de fotbal din Călărași, subiectul cercetărilor fiind un dosar penal de delapidare ce vizează activitatea clubului din perioada 2014- 2016.

Eduard Grama: “Mă bucur că organele abilitate au decis ca lucrurile să fie clarificate la clubul Dunărea Călăraşi, pentru perioada în care, inclusiv Consiliul Judeţean a semnalat unele probleme destul de mari. Emoţii nu am pentru perioada în care clubul e “gestionat” de preşedintele Vasile Iliuţă dar am emoţii pentru cei care au condus clubul în intervalul de timp pentru care oamenii legii au solicitat documentele, respectiv 2014-2016. Actuala conducere a clubului va sprijini autorităţile pentru bunul mers al anchetei” a declarat Eduard Grama care a mai adăugat “Activitatea clubului nu e afectată. Stafful tehnic, jucătorii îşi văd, în continuare, de treabă. Cei care astăzi sunt ostili echipei şi performanţei sunt de fapt cei care au gestionat clubul în perioada vizată de anchetatori.”

Grama a dat asigurări că investiţiile, propuse pentru acest an, se vor realiza obiectivul fiind asigurarea unui cadru propice performanţei. “Consiliul Judeţean va sprijini, în continuare, echipa de fotbal. Investiţiile nu se vor opri pentru că ceea ce facem este transparent şi benefic performanţei sportive. Sunt optimist că la Călăraşi se vor realiza lucruri care păreau imposibil de realizat. Altfel, le urez succes celor cu emoţii” – a declarat Eduard Grama pentru site-ul www.arenamedia.ro

COMUNICAT IPJ CĂLĂRAȘI

Astăzi, polițiștii din Călărași au desfășurat o percheziție domiciliară la o asociație sportivă locală.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași,  au desfășurat o percheziție domiciliară la o asociație sportivă locală, pentru instrumentarea unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada 2014 – iulie 2018, reprezentații asociației sportive ar fi gestionat defectuos sume de bani și bunuri aparținând clubului de fotbal, în interes propriu.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Interviu în exclusivitate cu noul manager al S.J.U. Călărași, Daniela Mihai. Spitalul va primi 3 milioane de lei, bani pentru investiții

În comuna Gălbinași vor fi construite 4 blocuri destinate persoanelor defavorizate