in

Deputatul PSD Coarnă Dumitru prezintă nemulțumirea cetățenilor din Budești: “Un focar de infecție pentru cetățenii care locuiesc în zonă”

Implicat în problemele cetățenilor ca de obicei, deputatul social-democrat de Călărași, Dumitru Coarnă s-a deplasat în ziua de 22 septembrie în Orașul Budești pentru a prezenta nemulțumirea publică a unor cetățeni de pe o stradă care suferă de mult timp din cauza administrației publice care nu se arată interesată de găsirea unei soluții pentru străzile pline de noroi, fără trotuare și canalizare. Pavel Marian, liderul local al PSD Budești cunoștea situația descrisă de cetățeni, iar consilierii locali ai PSD din Budești se impun în fiecare ședință pentru a rezolva nemulțumirile oamenilor.

Un astfel de exemplu a fost expus pe Facebook de deputatul Coarnă, strârnind zeci de reacții și comentarii care criticau lipsa de implicare a administrației publice.

“Strada 1907 din orașul Budești, în anul 2021. Un focar de infecție pentru cetățenii care locuiesc în zonă. Consilierii PSD vor vota mâine în ședința de consiliu local proiectul de branșare la canalizare pentru ca strada și oamenii să intre pe drumul civilizației anului în care ne aflăm. Sunt, la ora aceasta, în Budești, însoțit Pavel Marian, președintele organizației locale PSD, și iau pulsul tuturor nemulțumirilor călărășenilor așezați la “oraș”. – transmite Dumitru Coarnă pe pagina personală de Facebook

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Aldis SRL | Gustul Mezelurilor Romanesti de Calitate

ANUNȚ | Societatea Drumuri şi Poduri încadrează personal pentru două posturi vacante