in

Dedeman deschide pe 23 septembrie un nou magazin la Calarasi

Comunicat de presă

Bacău, 21 septembrie 2020Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide miercuri, 23 septembrie, un nou magazin la Călărași.

Investiția totală se ridică la suma de 12 milioane de euro și include valoarea de achiziție a terenului de 4,7 hectare situat pe Strada București, a lucrărilor de construcție, amenajarea magazinului și a zonei exterioare, utilajele și echipamentele necesare desfășurării activității, dar și stocurile de produse pregătite pentru primii clienți.

Suprafața construită se întinde pe circa 12.700 mp, iar restul terenului este dedicat spațiilor verzi, zonei de recepție a mărfii și celor 344 de locuri de parcare.

Inaugurarea Dedeman Călărași are loc la numai 5 zile după deschiderea celui de-al șaptelea magazin din capitală, situat pe Bulevardul Ghencea.

 

“Suntem cu adevărat recunoscători pentru faptul că într-un an plin de provocări, am izbutit să ne respectăm planul de investiții și să inaugurăm 4 magazine. Clienții noștri merită toate eforturile, mai ales că, odată cu pandemia, apetitul acestora pentru renovări sau mici proiecte de bricolaj a crescut. Momentele delicate pot fi depășite mai ușor dacă facem lucruri care ne plac, care ne mențin mintea antrenată, ne motivează și ne dau un scop. Suntem siguri că și în noul magazin din Călărași, clienții Dedeman vor găsi idei și soluții optime pentru toate planurile lor, dar și pentru noile pasiuni.” – Dragoș PAVĂL, Președintele companiei Dedeman.

 

La Dedeman Călărași, clienții pot alege dintre cele peste 45.000 de produse pentru casă și grădină disponibile și în celelalte magazine din țară. Aproximativ 80% dintre acestea provin de la furnizori din România.

Pe lângă produsele de calitate, sfaturile și consultanța de specialitate joacă de asemenea un rol esențial în reușita oricărui proiect.

Pentru aceasta, cei 150 de angajați ai noului magazin au urmat programe de instruire adaptate fiecărui post și sunt pregătiți să vină în sprijinul noilor clienți cu recomandări și soluții eficiente pentru planurile lor.

Nici inspirația nu trebuie să lipsească atunci când ne amenajăm locuința sau grădina. De aceea, și în interiorul magazinului Dedeman Călărași au fost incluse un showroom de mobilă (1.100 mp) și unul de gresie, faianță și mobilier de baie (1.150 mp), ce prezintă decoruri și idei utile pentru fiecare tip de încăpere.

Pasionaţii de grădinărit sau de activități în aer liber pot alege dintre sutele de produse expuse îmbietor în cei peste 2.200 mp alocați pentru seră și pergolă.

Noul magazin pune la dispoziția clienților și servicii complementare precum: livrare la domiciliu, proiectare băi și bucătării, service și închiriere scule, mixare vopsele sau confecționare perdele.

În plus, pentru realizarea proiectelor ambiţioase, dar şi a micilor lucrări care nu trebuie să afecteze bugetul familiei, birourile de creditare din magazin propun soluții de finanțare flexibile, special gândite pentru clienții Dedeman și pentru planurile acestora.

Compania Dedeman a deschis 4 noi magazine în acest an, 3 dintre acestea fiind inaugurate în luna septembrie.

Odată cu magazinul din Călărași, Dedeman face încă un pas important în procesul de consolidare a prezenței sale la nivel național, bifând un nou județ pe harta țării.

 

Dedeman în cifre

– 54 de magazine, 4 centre logistice, parc auto propriu;

– o gamă de peste 45.000 de produse pentru casă și grădină;

– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin;

– peste 11.500 de angajaţi;

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

COMUNICAT DE PRESĂ – CJCC Călărași

Explozie într-un apartament din Călărași, din cauza unei defecțiuni la aragaz