in

De acum te poți programa on-line pentru depunerea cererilor pentru emiterea paşapoartelor simple

În continuarea activităţilor întreprinse în vederea îmbunătăţirii calităţii serviciilor publice oferite cetăţenilor, vă aducem la cunoştinţă faptul că începând cu data de 18.12.2017 Serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple Călăraşi introduce sistemul de programare on-line pentru depunerea cererilor pentru emiterea paşapoartelor simple electronice şi temporare la sediul din Bulevardul Republicii nr. 44. Aceasta se va putea face prin accesarea paginii de internet www.epasapoarte.ro secţiunea programare.

Pentru a asigura în continuare primirea cererilor persoanelor care nu dispun de timpul necesar pentru a face programare on-line, sistemul va funcţiona numai pentru unul din cele două ghişee ale serviciului, cu o capacitate de procesare de 68 de cereri pe zi.

Mai multe detalii privind procedura şi condiţiile în care se fac programările pot fi obţinute pe pagina de internet menţionată la secţiunea programare-instrucţiuni iar informaţii privind documentele şi condiţiile necesare pentru depunerea cererilor pot fi găsite la www.epasapoarte.ro secţiunea acte necesare sau pe pagina web a Instituţiei Prefectului-Judeţul Călăraşi la secţiunea dedicată Serviciului public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple.

PREFECT,

GEORGE IACOB

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Joi, la ora 10.00 se vor depune omagiile în memoria Regelui Mihai I al României

Şcoala Gimnazială Specială nr.1 Călăraşi îsi propune să asigure pentru tinerii cu deficienţă mintală servicii de asistenţă educaţională şi terapeutic-recuperatorie