in

De 1 Decembrie, ISU Călărași a înaintat în grad 4 pompieri militari

Cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie
Patru pompieri militari, un ofiţer şi trei subofiţeri,au fost înaintați în grad înainte de termen în aplauzele colegilor

În ziua de 02 Decembrie 2019, într-o atmosferă încărcată de emoție, în cadru festiv, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei al județului Călărași, pompierii călărășeni au fost alături de patru dintre colegii lor care s-au bucurat de privilegiul de a fi înaintați în gradul următor înainte de termen, de Ziua Națională a României, un ofițer și trei subofițeri.

Militarii care s-au evidențiat în activitatea profesională, obținând rezultate bune și foarte bune, au primit noile grade militare de la inspectorul șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași – locotenent colonel Păduraru Adrian Iulian, care i-a felicitat și le-a dorit mult succes în activitatea profesională.

Cei patru pompieri militari avansaţi cu prilejul Zilei Naţionale a României 1 Decembrie, potrivit noilor grade primite sunt următorii: maior Ivan Adi Nicușor– Comandant Detaşament 1 Călăraşi; plutonier adjutant șef Tudor Ionuț Petronel – subofiţer operativ principal în cadrul Inspecției de Prevenire; plutonier adjutant șef Ion Ciprian Tudorel – comandant de echipaj și conducător autospeciale în cadrul Secției de Pompieri Lehliu Gară și plutonier adjutant Vasile Doru Virgil – subofiţer operativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași.

Cu același prilej a fost prezentat de către inspectorul șef și cel mai nou coleg al nostru, sergent major Lazăr Marian Daniel, proaspăt absolvent al Școlii de subofițeri pompieri și protecție civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești (promoția februarie – Noiembrie 2019).
Subofițerul a fost repartizat la I.S.U. Călărași și numit în prima funcție de subofițer operativ principal în cadrul Gărzii de Intervenție Budești.


Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi
Plutonier adjutant. Tătăranu Ştefan-Ovidiu

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Stefan Bănică va cânta la Călărași pe data de 7 decembrie

Fonduri Regio pentru reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călărași