in

Daniela Mihai este noul manager interimar al Spitalului Județean Călărași

Spitalul din Călărași a rămas fără manager în urmă cu aproximativ 3 săptămâni! Valentin Emanoil și-a depus demisia din motive personale, alegând să se retragă de la conducerea unității medicale.

Astăzi, 13 mai Consiliul Județean Călărași a împuternicit-o pe doamna dr. ec. Daniela Mihai sa ocupe funcția de manager interimar, până la organizarea concursului de ocupare a funcției de manager titular la Spitalul din Călărași. Mandatul interimar este valabil 6 luni.

„Numirea doamnei Daniela Mihai, o profesionistă în managementul administrației publice, în funcția de manager interimar reprezintă o garanție suplimentară că vom continua proiectele începute la Spitalul Județean, iar oamenii din Călărași vor beneficia, ca și până acum, de cea mai bună îngrijire medicală. Avem deja aprobat proiectul pentru construirea noii aripi a Spitalului Județean, urmând ca în scurt timp să definitivăm și alte două obiective importante pe care Consiliul Județean și le-a asumat: dotarea cu aparatură nouă, de ultimă generație, a întregului spital și anveloparea clădirii. Trebuie să funcționăm în echipă și cu încredere unii în ceilalți”, a declarat președintele Consiliului Județean – Vasile Iliuță.

Vasile Iliuță a dorit să mulțumească și fostului manager al Spitalului Județean de Urgență Călărași, Valentin Emanoil, pentru eforturile depuse pe perioada ocupării funcției de conducere.

„Spitalul s-a transformat într-un reper pentru oamenii din județ. A fost inaugurat un bloc operator nou, au fost atrași medici tineri și competenți, iar maternitatea a fost clasificată superior și are adresabilitate din ce în ce mai mare”, a mai spus Vasile Iliuță.

Fondurile alocate Spitalului Județean de către Consiliul Județean Călărași se ridică anul acesta la 3 milioane de lei (suplimente financiare, investiții și utilități).

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Spitalul Județean Călărași are manager interimar

Colecții și colecționari – Ediția a IV a