Connect with us

Știri

CUPA PRIETENIEI – PRIMĂRIA CIOCĂNEȘTI, CÂȘTIGĂTOAREA CUPEI

Published

on

Vineri, 26 mai 2017, în com. Ciocănești s-a desfășurat campionatul de fotbal “Cupa Prieteniei”, aflat la cea de a V-a ediție în acest an. Pe parcursul acestui campionat, echipele: “Primăria Ciocănești“, “Transportatorii Ciocănești“, “Poliția Ciocănești” dar și “Flora Ciocănești“, s-au luptat pentru câștigarea marelui trofeu al campionatului.

Meciurile s-au desfășurat într-o atmosferă de prietenie,  cu momente care mai de care mai unice și haioase. Atmosfera meciurilor amicale a fost întreținută de suporterii înfocați ai echipelor de fotbal, angajați ai primăriei, funcționari publici din cadrul Poliției și simpatizanţi ai jucatorilor din teren.

În cele din urmă, învingători ai acestui campionat amical de fotbal au fost, bineînțeles, echipa “Primăria Ciocănești”, obținând locul I al acestui campionat de fotbal. După cum urmează:

LOCUL IPRIMĂRIA CIOCĂNEȘTI

Advertisement

LOCUL IIFLORA CIOCĂNEȘTI

LOCUL III –  POLIȚIA CIOCĂNEȘTI

LOCUL IV – TRASPORTAORII CIOCĂNEȘTI

Învingătorii acestui amical s-au bucurat într-un mod inedit! Au agitat cu bucurie o sticlă de șampanie și au turnat-o în cupă primită drept premiu, asta pentru a simții cu adevărat gustul victoriei! După premierea echipelor de fotbal, s-au oferit și diplome jucatorilor :

 • “Cel mai bun jucător” –  Petrache Marius
 • “Cel mai bun portar”Ștefan Ion
 • “Cel mai bun atacant”Petrache Constantin
 • “Cel mai bun mijlocaș”Jecu Aurică
 • “Cel mai bun fundaș”Reziuc Cristian
 • “Goal-gatter-ul competiției”Petrache Constanti Titi – 6 goluri
 • Și bineînțeles, diplomele pentru cei mai cei… După cum urmează:
 • “Cel mai gras jucător”Gâtlan Adrian
 • “Cel mai suplu jucător” – Călin Valentin
 • “Arbitrul competiției” – Cornel
 • “Cel mai frumos gol” – Petrache Tudor – golul cu capul, dat în poarta primăriei
 • “Gafa competiției”- Petrache Constantin
 • “Cel mai dur jucător – Jecu Aurel
 • Iar Raiu Vasile a fost onorat cu o diplomă pentru “Cel mai sjab jucător”

Felicităm organizatorii acestui campionat, pentru buna desfășurare a evenimentului și totodată echipele de fotbal câștigătoare!

Advertisement

La finalul campionatului, primarul Petre Pavel a invitat echipele de fotbal și suporterii echipelor de fotbal să sărbătoarească acestă reușită printr-o masă festivă organizată la Căminul Cultural Ciocănești.

https://www.youtube.com/watch?v=R1rOPl-DwQo

ÎNTREGUL ALBUM FOTO: AICI

 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Laurentiu State, noul subprefect al județului Călărași

Published

on

În urma demisiei lui Ionuț Stan din funcția de subprefect al județului Călărași, determinată de un scandal public provocat de apariția unor imagini controversate, Organizația Județeană a Partidului Social-Democrat (PSD) a decis să-l desemneze pe Laurentiu State în această poziție importantă.

Ionuț Stan a fost nevoit să renunțe la funcția de subprefect în urma unui scandal public de proporții. Acest scandal a izbucnit după ce în spațiul public au apărut imagini controversate cu Stan în diverse ipostaze, care au generat reacții vehemente și au adus critici aspre la adresa sa. Presiunea publică și necesitatea menținerii integrității instituției prefectului au condus la demisia sa, lăsând astfel locul vacant.

Cine este Laurentiu State?

Laurentiu State nu este un nume nou în administrația publică și managementul județului. Acesta a ocupat din 21 iulie 2021 funcția de director al sucursalei operatorului de apă Ecoaqua din zona municipiului Oltenița, județul Călărași. Experiența sa în acest rol a demonstrat abilități de leadership și capacitatea de a gestiona eficient resursele și personalul în cadrul unei organizații importante pentru comunitate.

Advertisement

Înainte de acest post, State a deținut funcția de Coordonator Conformitate în cadrul Ecoaqua S.A. Călărași – Sucursala Oltenița. Aici, a fost responsabil de asigurarea respectării normelor și reglementărilor în domeniul serviciilor de apă, un aspect important pentru sănătatea publică și protecția mediului.

De asemenea, State a activat ca Director Adjunct în cadrul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) – Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare (FTIF) Oltenița, Călărași. În această funcție, a coordonat proiecte de îmbunătățiri funciare, contribuind la dezvoltarea și modernizarea infrastructurii agricole din județ.

Cu o vastă experiență în managementul public și o cunoaștere aprofundată a problemelor locale, Laurentiu State este văzut ca o alegere potrivită pentru funcția de subprefect al județului Călărași. Numirea sa vine într-un moment în care județul are nevoie de stabilitate și oameni competenți pentru a continua proiectele de dezvoltare și pentru a asigura bunăstarea cetățenilor.

Prin numirea lui State, PSD Călărași își propune să aducă un plus de profesionalism și integritate în administrația județeană.

Advertisement
Continue Reading

Știri

Cod Galben de ploi torențiale pentru partea de nord-est a județului Călărași

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Călărași a transmis o avertizare de Cod Galben pentru averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.

Avertizarea este valabilă pentru partea de nord-est a județului, în intervalul 22 iulie 2024, orele 17:40-19:00. Se așteaptă precipitații care vor acumula 15-25 l/mp.

Continue Reading

Știri

Municipiul Călărași a găzduit primul turneu național de tenis de masă. 52 de echipe din toată țara au participat weekendul trecut

Published

on

Premieră la Călărași! Municipiul a găzduit weekendul trecut primul turneu național de tenis de masă. Nu mai puțin de 52 de echipe din toată țara au participat, împărțite pe trei categorii: Avansați, Elite și Open. Turneul a avut loc la Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” și a organizat de Club Sportiv Top Team, Xiom România, DJST Călărași și Primăria Municipiului Călărași. Evenimentul l-a onorat pe regretatul notar Ioan Ceparu, un iubitor al tenisului de masă. 

Călărași a fost reprezentat de trei echipe, una la categoria Elite, formată din Doru Dincă, Alexandru Dincă, Laurențiu Faur și Alexandru Enciu, și două echipe la categoria Open, formate din Emil Vasilescu, Stelian Stanciu, Adrian Sandu, respectiv Ionel Bălan, Ionuț Donțu și Ionel Mândru. 

Turneul național organizat în orașul nostru a purtat numele notarului Ioan Ceparu, un iubitor al tenisului de masă și recunoscut drept „inima tenisului de masă călărășean”. Marius Dulce a avut onoarea de a-i înmâna doamnei Ceparu trofeul „întregii noastre recunoștințe”, a scris edilul pe pagina personală. 

Meciurile au avut loc în Sala Polivalentă în zilele de 20 și 21 iulie 2024, între orele 09:00 și 19:00. 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate