Connect with us

Știri

CUPA PRIETENIEI – PRIMĂRIA CIOCĂNEȘTI, CÂȘTIGĂTOAREA CUPEI

Published

on

Vineri, 26 mai 2017, în com. Ciocănești s-a desfășurat campionatul de fotbal „Cupa Prieteniei”, aflat la cea de a V-a ediție în acest an. Pe parcursul acestui campionat, echipele: „Primăria Ciocănești„, „Transportatorii Ciocănești„, „Poliția Ciocănești” dar și „Flora Ciocănești„, s-au luptat pentru câștigarea marelui trofeu al campionatului.

Meciurile s-au desfășurat într-o atmosferă de prietenie,  cu momente care mai de care mai unice și haioase. Atmosfera meciurilor amicale a fost întreținută de suporterii înfocați ai echipelor de fotbal, angajați ai primăriei, funcționari publici din cadrul Poliției și simpatizanţi ai jucatorilor din teren.

În cele din urmă, învingători ai acestui campionat amical de fotbal au fost, bineînțeles, echipa „Primăria Ciocănești”, obținând locul I al acestui campionat de fotbal. După cum urmează:

LOCUL IPRIMĂRIA CIOCĂNEȘTI

LOCUL IIFLORA CIOCĂNEȘTI

LOCUL III –  POLIȚIA CIOCĂNEȘTI

LOCUL IV – TRASPORTAORII CIOCĂNEȘTI

Învingătorii acestui amical s-au bucurat într-un mod inedit! Au agitat cu bucurie o sticlă de șampanie și au turnat-o în cupă primită drept premiu, asta pentru a simții cu adevărat gustul victoriei! După premierea echipelor de fotbal, s-au oferit și diplome jucatorilor :

 • „Cel mai bun jucător” –  Petrache Marius
 • „Cel mai bun portar”Ștefan Ion
 • „Cel mai bun atacant”Petrache Constantin
 • „Cel mai bun mijlocaș”Jecu Aurică
 • „Cel mai bun fundaș”Reziuc Cristian
 • „Goal-gatter-ul competiției”Petrache Constanti Titi – 6 goluri
 • Și bineînțeles, diplomele pentru cei mai cei… După cum urmează:
 • „Cel mai gras jucător”Gâtlan Adrian
 • „Cel mai suplu jucător” – Călin Valentin
 • „Arbitrul competiției” – Cornel
 • „Cel mai frumos gol” – Petrache Tudor – golul cu capul, dat în poarta primăriei
 • „Gafa competiției”- Petrache Constantin
 • „Cel mai dur jucător – Jecu Aurel
 • Iar Raiu Vasile a fost onorat cu o diplomă pentru „Cel mai sjab jucător”

Felicităm organizatorii acestui campionat, pentru buna desfășurare a evenimentului și totodată echipele de fotbal câștigătoare!

La finalul campionatului, primarul Petre Pavel a invitat echipele de fotbal și suporterii echipelor de fotbal să sărbătoarească acestă reușită printr-o masă festivă organizată la Căminul Cultural Ciocănești.

ÎNTREGUL ALBUM FOTO: AICI

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

De 1 iunie, Primăria Călărași și SPCTA-FL oferă acces liber celor mici la Bazinul de înot didactic

Published

on

Bazinul de înot didactic va avea program normal de lucru, cu acces liber pentru copii, de 1 iunie. Astfel, de Ziua Internațională a Copilului, acesta va fi deschis între orele 08:30 și 19:45.
Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călărași vă aduce la cunostință că, în zilele de 3, 4 și 5 iunie 2023, bazinul va fi închis publicului.
Bazinul de înot didactic, situat în Călărași, b-dul Republicii, nr. 2 C, funcționează după următorul program:
◾️ de luni până vineri, între orele 08:30-19:45;
◾️ sâmbătă și duminică, între orele 09:15-20:30.
Continue Reading

Știri

Trupa Kompas în concert la Muzeul Municipal din Călărași

Published

on

Trupa Kompas din Călărași va susține un concert extraordinar în seara de 1 iunie 2023, începând cu ora 19:00, la Muzeul Municipal din Călărași.

De data aceasta, vă invităm să petreceți o seară spectaculoasă într-un cadru deosebit, la Muzeul Municipal din Călărași, unde trupa noastră, Kompas, vă va oferi un show memorabil. Deschiderea va fi făcută de chitara lui Iustin Stan, cu acorduri clasice pline de mister.

Abia așteptăm să vă întâlnim acolo și să vă oferim o experiență muzicală de calitate, însoțită de momente de neuitat. Biletele sunt disponibile la sediul muzeului. Vă așteptăm cu drag!” transmite Trupa Kompas într-o postare pe Facebook

Continue Reading

Știri

Pasajul Drajna va fi inaugurat. CNAIR face ultimele precizări

Published

on

Pasajul Drajna se va deschide mâine, la ora 10:00, oferind o soluție mult așteptată pentru problemele de trafic. Lucrările la cei 2,7 km ai acestui pasaj s-au încheiat cu două luni mai devreme decât era planificat inițial, anunța directorul Pistol Cristian.

Odată cu inaugurarea Pasajului Drajna, se vor elimina blocajele obișnuite care se formau la intersecția cu linia de cale ferată de la Dragalina.


Pe durata sezonului estival, când frecvența trenurilor spre litoral crește considerabil, șoferii erau nevoiți să aștepte în coadă la barieră timp îndelungat. Această problemă va fi rezolvată odată cu deschiderea noului pasaj.

Pasajul Drajna, amplasat în județul Călărași, pe DN21, a fost construit cu fonduri europene (POIM). Acesta reprezintă prima etapă a proiectului de infrastructură rutieră Transregio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, aducând astfel beneficii semnificative pentru comunitatea locală și pentru toți cei care călătoresc în această zonă.

Continue Reading

Cele mai accesate articole