in , ,

Cupa Marinei la minifotbal a fost câștigată de Poliția Călărași. Premiile în bani au fost donate Complexului de servicii comunitare (D.G.A.S.P.C.)

Cea  de-a XI-a ediție a Cupei Marinei la minifotbal, organizată de Primăria Municipiului Călărași s-a încheiat aseară în jurul orelor 22.00. Echipa de fotbal a Primăriei Municipiului Călărași a fost coordonată de viceprimarul Viorel Ivanciu, iar cel mai înfocat suporter al acestora ar fi fost chiar edilul municipiului, Daniel Drăgulin. Au fost meciuri frumoase, multe ocazii și reușite pe măsură. Cel de-al doilea viceprimar, Dragoș Coman a înscris șapte goluri, dar nu au fost suficiente pentru ca echipa Primăriei să fie declarată câștigătoare a cupei. 

Clasament:

*locul I Poliția Călărași
*locul II Primăria Municipiului Călărași
*locul III GLS Curierat

Echipa Primăriei care a fost coordonată de viceprimarul Viorel Ivanciu a fost formată din următorii jucători: Dragoș Coman, Mircea Nestea, Arthur Dinu, Ionuț Popia, Dan Miron, Bogdan Tudor, Laurențiu Nedelcu, Florin Ciutacu, Cristian Coman.

Echipele câștigătoare au donat premiile în bani Complexului de servicii comunitare pentru copilul copilul cu handicap din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Călărași, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași.

Poliția Călărași (locul I), Primăria Municipiului Călărași (locul II) și GLS Curierat (locul III), au fost cele trei echipe care au câștigat cea de-a XI-a ediție a Cupei Marinei la minifotbal 2018.

Tot în cadrul acestui campionat, antrenorul A.F.C. Dunărea Călărași, Dan Alexa a oferit jucătorilor care s-au remarcat în meciuri, plachete “Cel mai bun jucător”.

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

VIDEO. Zilele Comunei Roseți-18-19 august. Primarul Nicolae Rîjnoveanu invită locuitorii la eveniment

Hora Mare cu bere și mici la grătare! Călărășenii s-au bucurat de “Bâlci”