Connect with us

Fotbal

Cupa Marinei la minifotbal a fost câștigată de Poliția Călărași. Premiile în bani au fost donate Complexului de servicii comunitare (D.G.A.S.P.C.)

Published

on

Cea  de-a XI-a ediție a Cupei Marinei la minifotbal, organizată de Primăria Municipiului Călărași s-a încheiat aseară în jurul orelor 22.00. Echipa de fotbal a Primăriei Municipiului Călărași a fost coordonată de viceprimarul Viorel Ivanciu, iar cel mai înfocat suporter al acestora ar fi fost chiar edilul municipiului, Daniel Drăgulin. Au fost meciuri frumoase, multe ocazii și reușite pe măsură. Cel de-al doilea viceprimar, Dragoș Coman a înscris șapte goluri, dar nu au fost suficiente pentru ca echipa Primăriei să fie declarată câștigătoare a cupei. 

Clasament:

*locul I Poliția Călărași
*locul II Primăria Municipiului Călărași
*locul III GLS Curierat

Echipa Primăriei care a fost coordonată de viceprimarul Viorel Ivanciu a fost formată din următorii jucători: Dragoș Coman, Mircea Nestea, Arthur Dinu, Ionuț Popia, Dan Miron, Bogdan Tudor, Laurențiu Nedelcu, Florin Ciutacu, Cristian Coman.

Advertisement

Echipele câștigătoare au donat premiile în bani Complexului de servicii comunitare pentru copilul copilul cu handicap din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Călărași, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași.

Poliția Călărași (locul I), Primăria Municipiului Călărași (locul II) și GLS Curierat (locul III), au fost cele trei echipe care au câștigat cea de-a XI-a ediție a Cupei Marinei la minifotbal 2018.

Tot în cadrul acestui campionat, antrenorul A.F.C. Dunărea Călărași, Dan Alexa a oferit jucătorilor care s-au remarcat în meciuri, plachete “Cel mai bun jucător”.

 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fotbal

Miodrag Belodedici, prezent la „Călărași Cup”, ediția a III-a! „Este o onoare”. Cum s-a desfășurat concursul organizat de Ecoaqua

Published

on

By

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

În perioada 26-28 aprilie, a avut loc competiția de fotbal „Călărași Cup”, organizată de operatorul de apă Ecoaqua. La evenimentul sportiv a luat parte un invitat special, Miodrag Belodedici, care este un jucător emblematic din fotbalul românesc.

„Călărași Cup” a devenit un concurs de calibru internațional, iar directorul Ecoaqua Călărași, Eduard Grama, care a fost, și el, prezent la eveniment, este mândru că turneul a ajuns la acest nivel.

„Este o reușită, suntem la a treia ediție, un număr tot mai mare de copii sunt interesați să participe la competiția organizată de operatorul de apă Ecoaqua”, a declarat Eduard Grama.

Advertisement

De asemenea, acesta s-a arătat foarte încântat că Miodrag Belodedici a acceptat invitația de a participa la competiție: „Este o onoare pentru noi că vin oameni care motivează copiii, sunt oameni recunoscuți de lumea sportului”.

Miodrag Belodedici este unul dintre cei mai importanți jucători de fotbal ai generației de aur, întrucât a fost dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni.

Acesta a împărțit medaliile micuților fotbaliști împreună cu Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. Ba mai mult, invitatul special le-a dat copiilor și autografe pe tricouri.


Pe lângă trofee și medalii, fotbaliștii au primit vouchere pentru echipamente sportive, din partea echipei Ecoaqua Călărași.

După terminarea jocului, Miodrag Belodedici a ținut să-și spună părerea despre micuți, ale căror abilități sportive l-au impresionat cu adevărat: „Este ceva extraordinar, mai ales la vârsta asta mică, să simtă emoția, jocul. I-am întrebat dacă sunt obosiți, mi-au spus că nu. (…) Au o energie extraordinară, multe turnee din acestea ar trebui să aibă”.

Primarul Marius Dulce a împărtășit, și el, printr-o postare publicată recent pe Facebook, un mesaj despre concursul de fotbal „Călărași Cup”. Edilul le-a dedicat respectivul mesaj tinerelor talente care au jucat astăzi.

Advertisement

„O emoție cât pentru un stadion și o atmosferă care ne-a convins, dacă mai era necesar, că sportul de masă are nevoie de susținere din partea autorităților. Felicitări, copii! Succes pe mai departe!”.

Continue Reading

Fotbal

Fundeni câștigă împotriva echipei Viitorului Ileana în etapa a doua a playoff-ului

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Gloria Fundeni, echipa nou promovată în liga superioară, a reușit să obțină o victorie impresionantă împotriva echipei Viitorul Ileana, marcând un scor final de 4-0 pe terenul adversarilor lor. Meciul a fost marcat de performanțele remarcabile ale lui Denis Ciulei care a marcat un gol bun și Iamandi Alexandru care a reușit de asemenea să marcheze trei goluri de senzație.

Cu toate că Viitorul Ileana a intrat în meci ca o echipă neînvinsă și cu pretenții mari la promovare, fotbaliștii de la  Gloria Fundeni au demonstrat că sunt o forță de luat în calcul în acest sezon. Cu o atitudine hotărâtă și o determinare de neclintit, jucătorii echipei Fundeni au reușit să domine jocul și să își impună stilul de joc.

Însă, meciul nu a fost lipsit de mici incidente. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat. Cu toate acestea, Gloria Fundeni a reușit să rămână concentrată și să își păstreze avantajul în teren.

Advertisement

Victoria aceasta impresionantă este cu siguranță un moment de cotitură pentru Gloria Fundeni în această competiție.

În timp ce Viitorul Ileana trebuie să se ridice după această înfrângere dureroasă, nu trebuie subestimată determinarea lor de a reveni mai puternici în următoarele meciuri. Cu ambele echipe având în vedere obiective mari pentru acest sezon, următoarele etape ale playoff-ului promit să fie pline de emoții pentru fani și jucători deopotrivă.

Următorul meci va fi jucat acasă pentru echipa de la Fundeni avându-i ca oaspeți pe jucătorii echipei Victoria Chirnogi. Meciul se va juca în data de 9 mai 2024.

Advertisement
Continue Reading

Fotbal

LIVE. Dunărea Călărași vs. FC Agricola Borcea

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

AFC Dunărea Călărași și FC Agricola Borcea se confruntă astăzi pe stadionul Ion Comșa din municipiul Călărași.

Min. 35′ – 0-0

Atmosfera de pe stadionul Ion Comșa este una energică, suporterii celor două echipe își încurajează frenetic favoriții și creează un cadru propice desfășurării unui meci incitant și echilibrat. Fiecare moment al jocului este intens urmărit de către fanii prezenți pe tribune.

Advertisement

 

Continue Reading

Cele mai vizualizate