Connect with us

Știri

Cum funcţionează, de fapt, BALENA ALBASTRĂ? Presa rusă a publicat, ÎN PREMIERĂ, toate cele 50 de provocări macabre ale jocului!

Published

on

Grupurile morţii implică copii şi adolscenţi care, la sfârşitul jocului, trebuie să se sinucidă.

Cei care joacă BALENA ALBASTRĂ trebuie să ducă la îndeplinire 50 de sarcini şi să facă dovada îndeplinirii lor publicând fotografii pe reţelele de socializare.

Activitatea adolescentului care joacă BALENA ALBASTRĂ este monitorizată de un administrator.

Mulţi dintre adolescneţii care intră în acest joc, o fac din curiozitate sau ca să se distreze. Însă, când realizează despre ce este vorba şi vor să iasă din joc, sunt şantajaţi sau primesc ameninţări cu moartea.

Advertisement

Presa rusă a publicat, în premieră, care sunt cele 50 de sarcini pe care trebuie să le ducă la bun sfârşit un adolescent care joacă BALENA ALBASTRĂ:

1. Scrijeleşte-ţi, cu o lamă, „f58”, pe mână
2. Trezeşte-te la ora 4.20 şi urmăreşte clipuri video de groază
3. Fă-ţi trei tăieturi longitudinale pe mână
4. Desenează o balenă pe o foaie de hârtie
5. Dacă eşti gata să devii o balenă, scrijeleşte-ţi cu o lamă pe picior „da”
6. Sarcină pe care mai întâi va trebui să o descifrezi
7. Scrijeleşte-ţi, cu o lamă, „f40”, pe mână
8. Scrie „#sunt o balenă” pe status
9. Va trebui să îţi depăşeşti o frică
10. Trezeşte-te la ora 4.20 şi mergi pe acoperişul unei clădiri
11. Scrijeleşte-ţi, cu o lamă, o balenă, pe mână
12. Urmăreşte clipuri psihedelice şi de groază toată ziua
13. Ascultă melodiile pe care ţi le trimite organizatorul
14. Taie-ţi buza
15. Înţeapă-ţi mâna cu un ac în repetate rânduri
16. Fă ceva care îţi provoacă durere
17. Mergi pe cel mai înalt acoperiş pe care îl găseşti şi stai pe marginea lui
18. Mergi pe un pod
19. Urcă-te pe o macara
20. Organizatorul te testează pentru a vedea dacă eşti o persoană de încredere
21. Vorbeşte cu un alt jucător pe Skype
22. Aşază-te pe marginea unui acoperiş, cu picioarele atârnate în aer
23. O altă sarcină de descifrat
24. Sarcină secretă
25. Întâlneşte-te cu un alt jucător
26. Organizatorul îţi spune ziua în care vei muri
27. Trezeşte-te la 4.20 şi mergi să stai pe calea ferată
28. Nu vorbi cu nimeni toată ziua
29. Fă-ţi jurământul că eşti „o balenă”
30-49. Trezeşte-te la  4.20 în fiecare dimineaţă, urmăreşte clipurile pe care le primeşti, fă-ţi o tăietură pe corp şi vorbeşte cu un alt jucător.
50. Misiunea este să te sinucizi.

sursa : Observator Tv

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Ecoaqua SA: Avarie la rețeaua de apă potabilă pe strada Aleea Dumbrava Minunată din Călărași

Published

on

Operatorul Ecoaqua SA a anunțat astăzi o nouă avarie care a afectat rețeaua de apă potabilă din municipiul Călărași, pe strada Aleea Dumbrava Minunată. Incidentul a provocat întreruperi semnificative în furnizarea apei pentru locuitorii din zonă.

Echipele de intervenție ale Ecoaqua SA sunt deja prezente la fața locului și lucrează intens pentru remedierea situației. Reprezentanții companiei au declarat că fac tot posibilul pentru a restabili furnizarea apei potabile cât mai curând posibil și pentru a minimiza disconfortul cauzat locuitorilor.

„Ne cerem scuze pentru inconvenientele create și asigurăm cetățenii că lucrăm la capacitate maximă pentru a soluționa avaria. Estimăm că intervenția va dura două ore, timp în care apa potabilă va fi indisponibilă pe această stradă,” spun reprezentanții Ecoaqua SA.

 

Advertisement

 

Vom reveni cu detalii pe măsură ce situația evoluează.

Continue Reading

Știri

Primăria Municipiului Călărași face noi precizări în legătură cu anveloparea blocurilor. Alte patru blocuri vor fi renovate

Published

on

sursă imagine: Primăria Municipiului Călărași

Primăria Municipiului Călărași face noi precizări în legătură cu anveloparea blocurilor. Vineri, 24 mai 2024, primarul Marius Dulce și reprezentantul constructorului Decora Rezident au semnat contractul de execuție lucrări pentru obiectivul de investiții “Renovare energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale – Blocurile: A1 (scara1), A2 (scara1), A3 (scara1), A4 (scara1), A5 (scara1)”, finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). 

Lucrările vizează termoizolarea planșeului de peste ultimul nivel, termoizolarea exterioară a pereților exteriori ai clădirii, reabilitarea instalațiilor de iluminat, refacerea trotuarului din garda din jurul clădirii, refacerea fațadelor, înlocuirea tâmplăriilor exterioare cu variante performante energetice, montarea de panouri fotovoltaice.

Valoarea contractului de finanțare este de 7.820.447,36 lei, iar perioada de execuție a lucrărilor este de 12 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. 

Alte două proiecte au fost semnate în aprilie 

În cursul lunii aprilie au mai fost semnate contracte de execuție a lucrărilor pentru alte două proiecte, finanțate tot prin PNRR. E vorba despre renovarea blocurilor A13, A15, A17 și N43. 

Advertisement
  • “Renovare integrată a clădirilor rezidenţiale multifamiliale – Blocul A13 Călăraşi”. Valoarea contractului de finanțare: 2.158.970,70 lei (TVA inclus).
  • „Renovare energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale – Blocurile A15 (scara1), A17 (scara1, scara2, scara3), N43 (scara1)”. Valoare contractului de finanțare este de 5.406.711,68 lei (TVA inclus).

Continue Reading

Știri

Rulota cu mii de cărți a editurii Humanitas ajunge la Călărași pe 1 iunie datorită Festivalului Copilăriei, organizat de Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu”

Published

on

sursă imagini: Biblioteca Județeană Călărași

Librăria Humanitas „Cartea pe roți” va ajunge pe 1 iunie în Călărași, în fața Bibliotecii Județene Alexandru Odobescu, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Rulota cu cărți va face parte din Festivalul Copilăriei, un eveniment organizat de bibliotecari „dedicat copiilor, adolescenților, familiilor, unde ne dorim să oferim participanților o varietate de ateliere”. De la mic la mare, călărășenii se pot bucura de mii de titluri carte. 

Librăria Humantias „Cartea pe roți” va ajunge sâmbăta aceasta în Călărași, iar cei interesați sunt așteptați de la ora 11:00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele. „Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. 

 

„Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință”, transmit organizatorii Festivalului Copilăriei. 

Advertisement

Programul întregului eveniment, pe Călărași Press

Proiectul lansat de editura Humanitas, printre cele mai mari din România, și-a început drumul la debutul pandemiei de COVID-19, când „editurile și librăriile caută soluții pentru a salva piața de carte”, scria ProTV la acea vreme. Astfel, inițiativa „Cartea pe roți” a fost concepută pentru a-i aduce pe români mai aproape de cărți, mai ales că există cazuri în care mai multe localități din mediul rural, de exemplu, nu au biblioteci sau librării. 

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” Călărași este instituție subordonată Consiliului Județean Călărași și toate activitățile sunt posibile cu sprijinul financiar al acestuia. 

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate