Connect with us

Business

Cum a reușit Alexandra, o tânără din Călărași, să pună pe picioare o adevărată afacere cu vin în București

Published

on

A plecat din Călărași în anul 2019 cu o dorința incredibilă de a ajunge antreprenor. Își dorea din tot sufletul să-ți ducă visul departe, în pași de dans latino. A reușit într-un mod incredibil să îmbine pasiunea cu munca și să contureze un stil de viață din asta. Studiaza la Universitatea Politehnica din București, ulterior reusind sa obțină un certificat acreditat internațional de antreprenor, care a lansat-o în lumea oamenilor de afaceri.

Este povestea Alexandrei Soare, o tânără plecată din Călărași, care a reușit să pună pe picioare o adevărată afaceri în inima Bucureștiului. A pus pe primul loc pasiunea și a reușit să obțină ceea ce și-a dorit de când era întrebată „Ce vrei să te faci când vei fi mare? Antreprenor!”

Deși oamenii din mediul de afaceri au fost puțin sceptici din cauza tineretii, acum este văzută ca un om de succes, care poate negocia un contact care să aducă furnizorilor beneficii materiale.

Pentru că succesul a apărut rapid în viața ei, mai mulți oameni de afaceri s-au arătat interesați de culisele acestei afaceri, însă tânăra a preferat să-și continue treaba cu oamenii pe care i-a avut încă de la început de drum. A ajuns în sudul Republicii Moldova unde a descoperit vinul Tomai, fabricat într-un sat din raionul Leova, de-a lungul râulețului Lunguța.

Vinăria a fost fondată în anii 1903 iar astăzi a ajuns o fabrică modernă cu ciclu complet de producție, având automatizarea completă a procesului de cultivare a strugurilor, monitorizarea constantă, condițiile climatice favorabile, solul fertil și soarele cald din sud permit companiei să proceseze până la 10.000 de tone de struguri.

Secretul succesului, pe care Alexandra l-a găsit, este că face ceea ce iubește și a reușit să vină în piață cu ceva diferit, total nou, spune ea. Dansuri latino și vin de bună calitate adus de peste Prut. Tânăra antreprenoare spune că se află în negocieri la acest moment și cu alte crame de vin care și-au arătat interesul pentru afacerea acesteia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Business

Agneza deschide noua autoservire în Călărași

Published

on

Autoservirea Agneza din Călărași este una dintre cele mai cunoscute și preferate locații unde oamenii vin să se bucure de cele mai gustoase preparate calde.

Începând de luni, Lacto Bar Agneza deschide oficial autoservirea în noua locație din municipiul Călărași în Complexul Farfuria, pe latura de est, lângă biserică, pe strada Unirii.

Locație centrală, conferă o atmosferă primitoare și plăcută, ideală pentru a petrece timpul cu prietenii sau familia. Meniul autoservirii Agneza Călărași va fi unul diversificat, oferind o gamă largă de preparate culinare pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate.

Pe lângă meniul standard, restaurantul va oferi și un meniu zilnic, la prețul de doar 14 RON de luni până vineri, pentru a satisface gusturile și preferințele tuturor clienților. Meniul zilei va include preparate gătite cu ingrediente proaspete și de calitate, pregătite cu atenție și pasiune de către bucătarii profesioniști ai autoservirii Agneza.

O altă caracteristică importantă a acestui restaurant este sistemul de autoservire, care oferă clienților posibilitatea de a-și alege singuri preparatele preferate și de a le plăti direct la casă. Aceasta oferă o experiență unică și diferită față de restaurantele tradiționale, permițând clienților să-și personalizeze comanda și să se bucure de preparatele preferate într-un mod confortabil și rapid.

Continue Reading

Business

Cum au reușit doi tineri din Călărași să pună bazele unei afaceri de succes

Published

on

În plină pandemie, Elena și Romeo, doi tineri din municipiul Călărași, au luat decizia să deschidă o locație aparte care promitea ceva diferit pentru un oraș de provincie. Royal Food a fost o afacere curajoasă într-o perioadă incertă, dar cu toate acestea, aceștia au reușit să aducă la Călărași preparate culinare specifice din Italia.

Aceștia au dorit să aducă ceva nou și diferit pe piața locală și s-au inspirat din bucătăria italiană, aducând preparate specifice precum fructe de mare, burgeri, pizza și alte specialități culinare. Au vizitat multe tari printre care și  Italia.

Au învățat un stil diferit de viață, cu mâncare diferită. Pentru ca le a plăcut ce au văzut, au adus acasă rețetele culinare din bucătăriile italienești  dar și obiceiurile țării din Europa de sud, cu care au dat marea lovitura. Doi ani de pandemie și afacerea deschisă de la zero.

Aceștia au investit în calitatea ingredientelor și în pregătirea profesionistă a preparatelor, ceea ce a făcut ca localul lor să devină rapid un loc de atracție pentru iubitorii de mâncare bună din oraș. Meniul variat și prețurile accesibile au atras atenția clienților, iar recenziile pozitive au început să curgă rapid pe internet.


Elena și Romeo au reușit să creeze un mediu prietenos și primitor, unde clienții se simt ca acasă. Personalul bine pregătit și atent la detalii a făcut ca experiența la Royal Food să fie una de neuitat pentru clienți.

Cu toate că pandemia a adus provocări, localul Royal Food a reușit să treacă cu bine peste această perioadă, devenind un adevărat succes. Elena și Romeo au dovedit că prin muncă, perseverență și pasiune, se pot crea afaceri de succes chiar și în vremuri dificile. Acum, localul lor este un punct de referință pentru iubitorii de mâncare italiană din Călărași și își continuă să aducă bucurie și satisfacție clienților săi.

Punctul forte al acestui local este, fără îndoială, gama variată de preparate din fructe de mare. Acestea sunt proaspete și preparate cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, oferind clienților o experiență culinară de neuitat.

În concluzie, Royal Food este un loc de vizitat pentru oricine dorește să savureze mâncare autentică din Italia, într-un mediu elegant și primitor. Succesul acestui local este o dovadă a muncii și dedicării acestor doi tineri și arată că, cu determinare și pasiune, este posibil să reușești în orice domeniu.

Intră pe pagina de Facebook și bucură-te de toate ofertele Royal Food! 

 

Continue Reading

Actualitate

Fundulea: AgriPlanta, cea mai mare expoziţie agricolă în câmp din România, în linie dreaptă

Published

on

Toţi profesioniştii din agricultură îşi dau întâlnire de 10 ani la Fundulea, în judeţul Călăraşi, la cea mai dinamică expoziţie agricolă în câmp din România. Manifestarea se întinde pe 36 de hectare. În acest an,  târgul va fi organizat în perioada 2-5 iunie. AgriPlanta-RomAgroTec expoziţie în câmp, loturi demonstrative şi demonstraţii cu maşini agricole, este organizată din anul 2011 în judeţul Călăraşi. Înscrisă în calendarul internaţional al manifestărilor de profil şi bucurându-se de parteneriate prestigioase, evenimentul a devenit cea mai dinamică expoziţie agricolă în câmp din România.

“Expoziţia creşte, grâul înfrăţeşte şi se alungeşte. Pe platforma generoasă de la Fundulea agricultura s-a instalat la ea acasă şi se pregăteşte pentru cea mai dinamică expoziție în câmp! AgriPlanta-RomAgroTec intră în curând în linie dreaptă spre marea deschidere din 2 iunie! Ne revedem la Fundulea, județul Călăraşi, în perioada 2-5 iunie 2022. Organizator: DLG Intermarketing, în parteneriat cu: A.P.I.M.A.R. Partener oficial: ICL Innovative Ag Solutions România,” este mesajul transmis de organizatori pe pagina de Facebook

Desfășurat în câmp, pe o suprafață de peste 36 ha, evenimentul îmbină trei componente care îi asigură eficienţa.

Agricultorii găsesc aici nu doar tehnică de calitate, ci și modele de succes de utilizare a mașinilor și utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluţiilor pregătite de companiile din domeniu.

Continue Reading

Cele mai accesate articole