in

Crima în Cuza Vodă: Un bărbat de 42 de ani și-a omorât soția cu toporul, apoi s-a spânzurat

Nenorocirea s-a întâmplat în dimineața zilei de 31 octombrie a.c., în satul Ceacu din localitatea călărășeană Cuza Vodă. Descoperirea a fost făcută de fiul familiei, care a anunțat politia.

Un bărbat de 42 de ani s-a spânzurat de un copac din grădina casei, după ce și-a omorât soția cu mai multe lovituri de topor/ciocan aplicate în cap. Tragedia s-a petrecut vineri spre sambata noaptea, în comuna Cuza Vodă, sat Ceacu, din județul Călărași.
Se pare că soțul (Deiu E.) ar fi recurs la acest gest din cauza stărilor depresive pe care le avea de o bună perioadă de timp. Apropiații familiei spun că acesta era foarte gelos și acumulase supăriri. În jurul orei 01.50 dimineața i-ar fi trimis băiatului un mesaj “Îmi pare rau, nu mai suport”, după care a avut loc nenorocirea. Și-a lovit soția de mai multe ori cu un ciocan/topor în cap, a tras-o din pat, jos, apoi ar fi acoperit-o cu o plapumă. În dormitorul în care s-a petrecut omuciderea se afla  fata acestora, care dormea într-un alt pat.
Polițiștii au fost anuntați de fiul celor doi , aceștia deplasându-se la locul crimei în urma unui apel la 112, dat sâmbătă dimineața, la ora 06.30. Vecinii familiei spun că sunt o familie înstărită, însă bărbatul ar fi trecut printr-o perioadă depresivă… După ce a realizat că și-a omorât soția, bărbatul și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de un copac din curtea în care locuia.
La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, coordonați de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor pruducerii evenimentului

În curs de actualizare…

4.1 9 votes
Article Rating

What do you think?

-8 points
Upvote Downvote

Total votes: 10

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 10.000000%

Downvotes: 9

Downvotes percentage: 90.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Marian Iliuță, noul primar al comunei Vlad Țepeș a depus jurământul

Incendiu violent la o locuință din comuna Alexandru Odobescu. Pompierii au intervenit cu două autospeciale