Connect with us

Știri

Cozi în fața casieriilor Ecoaqua din CălărașI pentru plata facturilor

Published

on

La începutul acestei săptămâni, pe rețelele de socializare, au apărut mai multe postări ale oamenilor nemulțumiți de cozile formate la casieriile operatorului de apă, Ecoaqua S.A. Călărași. Se pare că frigul și statul în picioare i-a determinat pe cei veniți să-și plătească facturile să-și arate indignarea.

Situația descrisă nu este singulară, cei veniți să plătească facturile au întâmpinat aceeași problemă și la casieriile operatorul de gunoi REBU S.A. din Călărași.

Contactat pentru un punct de vedere, Eduard Grama, directorul general al societății Ecoaqua S.A. spune că astfel de situații nu sunt de dorit, iar soluția pentru rezvolvarea acestor probleme privind plata facturilor la casieriiile operatorului de apă, ar fi accesarea sistemului online pentru plăți, disponibil pe https://ecoaqua.ro/clienti-ecoaqua/modalitati-de-plata/

Potrivt site-ului operatorului, clienții pot plăti în numerar prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint sau un doi Centru de plăți. Utilizatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit.

Plată utilizând telefonul mobil prin intermediul aplicatiei „24pay”. Se vor putea efectua aceleasi operațiuni de plată ca si prin intermediul aplicației „PayPoint”.

Aplicatia poate fi descărcată gratuit din Google Play, App Store sau App Gallery.

Stațiile de Plată SelfPay care pot fi găsite în marile rețele de retail, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate.

Plată utilizând telefonul mobil prin aplicația mobilPay Wallet. MobilPay Wallet este aplicație disponibilă GRATUIT pentru iOs și Android, cu care clienții noștri pot plăti facturile pentru serviciile de apă și canalizare în mod rapid și sigur. Ea poate fi descărcată de pe App Store și Google Play.

Instrucțiuni privind plata utilizând telefonul mobil:

În numerar la casieriile ECOAQUA din municipiile Călărași, Oltenița și Urziceni.

Prin virament în conturile bancare enumerate mai jos prin OP sau internet banking.

 

SUCURSALA CĂLĂRAȘI

BCR Călărași RO32 RNCB 0098 0078 0871 0002 Pentru posesorii de carduri și conturi la RAIFFEISEN BANK se pot efectua plăți fără nici un comision din partea băncii, prin Direct Debit și prin ATM–urile și MFM-urile acestor bănci.
ALPHA BANK Călărași RO91 BUCU 2341 2131 4508 9RON
CEC BANK Călărași RO59 CECE CL01 30RO N043 1906
RAIFFEISEN BANK Călărași RO40 RZBR 0000 0600 1972 8212
TREZORERIA Călărași (doar pentru instituții publice) RO06 TREZ 2015 069X XX00 1798

 

SUCURSALA OLTENIȚA

B.C.R.  – CT CURENT RO07 RNCB 0099 0078 0871 0014
B.R.D. – CT CURENT RO61 BRDE 120S V040 3028 1200
RAIFFEISEN BANK – CT CURENT RO25 RZBR 0000 0600 0613 1022

 

SUCURSALA URZICENI

RAIFFEISEN BANK – CT CURENT RO13 RZBR 0000 0600 0778 5282

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Modelu: “Împărțim ce găsim”. Puști prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă o mașină

Published

on

Se înmulțesc cazurile cu minori care sparg maşini. Trei adolescenţi din comuna Modelu, județul Călărași, au fost surprinși de o femeie, cu câteva fracțiuni de secundă, înainte să spargă una dintre mașinile care le ieșise în cale.

“Împărțim tot ce găsim”

“Atenție la acești 3 puștani! Nu m-au vazut in curte si discutau cum să deschidă mașinile vecinilor si cum împart, in funcție de ce găsesc. I-am lăsat sa se îndepărteze puțin și am ieșit cu camera pornită. Acum 10 minute erau pe strada Macului si au plecat, făcând stânga spre restaurant.” – a relatat femeia care a reușit să le strice planul celor trei.

Continue Reading

Știri

ATENȚIE, șoferi: Cod Galben de ceață, se formează ghețuș pe carosabil!

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Călărași a transmis sâmbătă seara, o atenționare care vizează intrarea în vigoare a unui cod galben de ceață, valabil începând de la ora 23:00 până  duminică dimineața orele 06:00.

⚠️ COD GALBEN – local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, ce va favoriza, în funcție si de condițiile locale, formarea ghețușului.

⏱️ Interval valabilitate: 26.11.2022 ora 23:00 – 27.11.2022 ora 05:00. ISU Călărași

Continue Reading

Știri

Prima zi de weekend: două accidente rutiere în municipiul Călărași

Published

on

Prima zi din acest weekend, începe, din păcate, cu două evenimente rutiere în municipiul Călărași, ambele produse pe fondul neacordării de prioritate.

Primul eveniment rutier a avut loc  sâmbătă dimineață, în jurul orelor 08:00, la intersecția străzilor Dobrogei și Plevna din municipiul Călărași, unde două autoturisme, un Logan și un taxi, au intrat în coliziune după ce unul dintre șoferi a pătruns în intersecție fără să se asigure suficient. Evenimentul nu a înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Cel de-al doilea incident rutier a avut loc pe Prelungirea Sloboziei, orele 10:30, în dreptul unei spălătorii auto cu jetoane, produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate de trecere unui conducător auto care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Prelungirea Sloboziei – Călărași. Nici în acest eveniment rutier nu au fost înregistrate victime.

foto: stânga / Serban Eugen – Info (Trafic) Călărași

 

 

 

Continue Reading

Cele mai accesate articole