in

Copil lovit de un echipaj de poliție care se afla în misiune

S-a întâmplat în această seară, în cartierul 2 Moldoveni din Municipiul Călărași. Un copil ce se plimba cu bicicleta pe trotuar, a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis, timp în care mai multe echipaje de poliție din cadrul IPJ Călărași se deplasau cu autospecialele din dotare pe strada Musețelului, la un scandal ce avea loc în același cartier.

Copilul a pătruns pe partea carosabilă prin spatele unei autoutilitare ce se afla parcată pe partea dreaptă și a reușit să înainteze mai puțin de 3 metri, fiind acroșat de autospeciala de poliție care se deplasa la intervenție, având semnalele sonore și luminoase puse în funcțiune. Pe partea carosabilă se pot observa urmele de frânare ale polițistului care a reușit să evite o tragedie.

La fața locului au sosit echipaje de prim ajutor din cadrul S.A.J. și SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale posibilelor victime, dar și echipaje de poliție care anchetează cazul. În autospeciala de poliție se afla un polițist din cadrul Biroului de Ordine Publică, un jandarm și un elev polițist.

Copilul cu bicicleta a fost rănit, este în stare stabilă și a fost transportat la spital pentru verificări medicale de specialitate. Conducătorul autospecialei de poliție a fost verificat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 6

Upvotes: 3

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 50.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primarul din Roseți a terminat de asfaltat localitatea. Acum oferă locuri de casă tinerilor

ACŢIUNEA TRUCK & BUS