Connect with us

Evenimente

Constantin Tudor, revocat, la comandă politică!?

Published

on

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Călăraşi, Constantin Tudor a fost revocat din funcţie, vineri, 21 august, după ora 22:00, de ministrul Educaţiei, Liviu Pop, prin fax. Consiliul Judeţean Călăraşi şi senatoarea PSD Roxana Natalia Paţurcă ar fi colaborat pentru demiterea lui Tudor. 

Pe lângă Constantin Tudor, ministrul Educaţiei a demis încă 12 inspectori generali.

„Îmi impuţi că nu am informat ministerul cu starea învăţământului pe 2015-2016 pe care m-ai evaluat şi mi-ai dat Foarte bine’”

Inspectorul şcolar general, Constantin Tudor, a povestit presei locale modul mişelesc în care a fost revocat din funcţie: „V-am rugat să ne întâlnim astăzi pentru că în spaţiul public au apărut diverse menţiuni referitoare la faptul că vineri noaptea târziu, prin fax, 13 inspectori generali din ţară au fost revocaţi din funcţie ca urmare a unor grave încălcări a contractului de management. Nu a mai suportat amânare această problemă şi a trebuit atunci noaptea târziu să fim schimbaţi.

Mâine îmi cer eliberarea de drept în vederea pensionării

Advertisement

Tudor: „Pe mine nu m-a chemat nimeni, nici de la PSD şi nici de la Minister să îmi spună prieteneşte şi corect. Aş fi înţeles, dar s-a lucrat mişeleşte. Şi zău că te doare când vezi atâta mizerie şi ură. Mâine îmi cer eliberarea de drept în vederea pensionării. Dacă instanţa va decide să mă întorc, decizia mă repune în drepturile de care am fost lezat”.

http://observatorcl.info/2017/08/22/seful-isj-calarasi-constantin-tudor-revocat-prin-fax-la-comanda-politica-faxul-a-venit-dupa-ora-2200/

Tudor Constantin demontează toate acuzele privind lipsa de performanță care i se impută. Arată că același Minister care îl revocă l-a evaluat pe ultimii 2 ani cu calificatibul de Foarte Bine. Spune că revocarea este o făcătură politică și arată că de fapt dânsul are merite. Vorbește despre activitatea didactică încununată de rezultate deosebite, despre aportul său la multe proiecte prin care s-au alocat bani Instituțiilor de Învățământ călărășean. Mai arată spre cererea de pensionare pe care tocmai o finalizase de redactat, anunțând că a solocitat pensionarea cu 31 august a.c.

http://atitudineadincalarasi.ro/inspectorul-general-scolar-prof-dr-tudor-constantin-iese-la-pensie-el-va-contesta-instanta-revocarea-din-functie-video/

https://youtu.be/tFBs0tceGOw

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VIDEO. Ziua Poliției Române sărbătorită la Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Alături de cetățeni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a sărbătorit Ziua Poliţiei Române în municipiile Oltenița și Călărași.

Sărbătoarea a fost un bun prilej ca poliţiştii să fie alături de cetăţeni, aceștia familiarizându-se cu privire la specificul instituţiei, tehnica şi dotările folosite de oamenii legii în executarea misiunilor.
Au fost amenajate standuri expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea de poliţie, precum laboratorul criminalistic mobil, folosit pentru realizarea cercetării eficiente la locul comiterii infracţiunilor, laboratorul de siguranță rutieră, autospecialele, tehnica și uniformele din dotarea poliţiştilor de rutieră, ordine publică şi luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
Totodată, a fost organizat un punct de informare cu privire la oferta educaţională a şcolilor de poliţie.

De asemenea, au fost prezenți polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor care au dezbătut cu cei prezenți legislația specifică domeniului lor de activitate, un polițist negociator care a discutat despre activitatea sa și modul de gestionare a situațiilor de criză, precum și un intructor auto din cadrul Biroului Pregătire Profesională care a explicat tinerilor poziția corectă la volan.

Advertisement
Continue Reading

Evenimente

Unirea sărbătorește ziua de 8 Martie în stil fastuos

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp


Comuna Unirea din județul Călărași a fost gazda unei petreceri de neuitat în onoarea Zilei Internaționale a Femeii. Evenimentul, organizat de primarul liberal Ciprian Andrei Olteanu, a adunat peste 200 de doamne și domnișoare din localitate pentru a celebra această zi specială.

Atmosfera a fost plină de bucurie și energie, iar participanții au avut parte de o seară fabuloasă, marcată de muzică, dans și râsete. Primarul Ciprian Andrei Olteanu a fost încântat de succesul evenimentului și a transmis un mesaj de mulțumire pe rețelele de socializare.

Ce seară fabuloasă am avut de 8 Martie în Unirea! Peste 200 de doamne și domnișoare s-au adunat pentru o petrecere memorabilă. Muzica, dansul, râsetele – totul a fost perfect! S-a simțit magia! Vă mulțumesc tuturor pentru energia și vibe-ul fantastic. Să repetăm?” – a scris primarul pe pagina sa de socializare.


Evenimentul a fost prilejul perfect pentru comunitatea din Unirea de a se reuni și de a celebra contribuția femeilor. Oamenii spun că ceastă seară va rămâne în amintirea tuturor celor prezenți, iar primarul și-a exprimat dorința de a organiza astfel de evenimente și în viitor.

Advertisement
Continue Reading

Evenimente

Cupa Mărțișor de Aur, la final. Gest emoționant făcut de echipa câștigătoare

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

În perioada 1-10 martie, municipiul Călărași a fost gazda unui eveniment deosebit în lumea fotbalului local, Cupa Mărțișor de Aur. 16 echipe din Călărași s-au întrecut pentru a câștiga titlul suprem și a ridica trofeul Mărțișorului de Aur.

Finala și festivitatea de premiere au avut loc pe 10 martie, pe terenul de minifotbal din incinta Hestia Hotel, unde suspansul și emoțiile au atins cote înalte. Primele patru echipe din clasament, Komora, Drunk Team, Saint Gobain și FC United, au fost răsplătite cu mingi, medalii, diplome de participare și excelență, dar și cu premii în bani.

Tudor Marian de la FC United a fost desemnat cel mai tehnic jucător, Cojocaru Andrei de la Saint Gobain s-a remarcat ca golgheter, iar MVP-ul turneului a fost Gheorghe Marius de la Komora. Performanța excelentă a lui Jecu Adrian de la Saint Gobain l-a consacrat drept cel mai bun portar al competiției.

Dar momentul care a adus lacrimi și emoții a fost când trofeul de debut și fair-play a fost înmânat către United Călărași, iar echipa Komora a decis să doneze premiul cel mare acestei echipe. Gestul lor nobil a fost apreciat și aplaudat de toți cei prezenți, subliniind spiritul de fair-play care caracterizează sportul.

Advertisement

În spatele acestei competiții reușite stau eforturile organizatorilor, AUR Călărași, cu deputatul Daniel Florea în frunte și Marian Dumitru care au susținut și promovat acest eveniment deosebit, consolidând comunitatea sportivă locală și promovând valorile esențiale ale sportului: fair-play și performanță.

Continue Reading

Cele mai vizualizate