Connect with us

Breaking News

CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ „Cooperare transnațională între autorități de aplicare a legii pentru întărirea activității de prevenire și luptă împotriva fraudei cu fonduri europene acordate în domeniul agriculturii”

Published

on

În perioada 14-16 februarie a.c., în municipiul Călărași, județul Călărași se va desfășura conferința de închidere a proiectului cu titlul „Cooperare transnațională între autorități de aplicare a legii pentru întărirea activității de prevenire și luptă împotriva fraudei cu fonduri europene acordate în domeniul agriculturii”, finanțat din fonduri europene nerambursabile, al cărui beneficiar este Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Această conferință este cea de-a șaptesprezecea activitate din cadrul proiectului aflat în implementare la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Conferința internațională cu tema „Protejarea fondurilor europene/comunitare împotriva fraudelor din domeniul agriculturii printr-o abordare integrată – Concepte, tendințe, practici de prevenire și contracarare”  va reuni reprezentanți ai celor cinci instituții partenere implicate în proiect din România (Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău și Inspectoratul de Poliție Județean Dolj), Bulgaria (Direcția Regională Silistra), Polonia (Poliția Voievodală Olsztyn) și Republica Moldova (Direcția nr. 3 a Inspectoratului Național de Investigații), experți din cadrul instituțiilor cu competențe în domeniul abordat din România, Bulgaria, Polonia și Republica Moldova, precum și reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, administratori de societăți agricole și  fermieri.

Scopul evenimentului este de a consolida expertiza participanților în domeniul abordat în proiect prin promovarea celor mai bune practici, împărtășirea experiențelor și a altor informații utile domeniului de referință, precum și creșterea conștientizării în ceea ce privește relevanța protejării intereselor financiare ale UE prin prevenirea și combaterea fraudei în domeniul agricol.

De asemenea, se vor prezenta rezultatele finale ale proiectului, principalele realizări și produse obținute.

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1603529616404558/

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole