in

Conduceți prudent, pe timp de ploaie!

Polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, adaptată condițiilor de drum, să fie mai atenți și calmi la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului în condițiile unui carosabil umed.

Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur.

Nu frânați brusc, păstrați o distanță suficientă față de autovehiculul din față, astfel încât să puteți opri în siguranță, în situația în care acesta încetinește sau oprește subit.

Pentru evitarea producerii unor blocaje în trafic, le recomandăm șoferilor să nu efectueze depășiri ale unor vehicule dacă nu au o bună vizibilitate și să nu oprească sau să staționeze în locuri unde ar putea împiedica desfășurarea normală a traficului rutier.

Totodată, pe timp de ploaie, este necesar să utilizați luminile de întâlnire și pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri.

Nu consumați băuturi alcoolice și purtați întotdeauna centura de siguranță!

Conduceți prudent, manifestați atenție la pietoni și la alte categorii de participanți la trafic și respectați-vă partenerii de drum!

De asemenea, pietonilor le recomandăm să traverseze partea carosabilă doar prin locuri special amenajate și după ce s-au asigurat că intenția acestora a fost observată de conducătorii auto.

 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ANUNȚ PREALABIL PRIVIND AFIȘAREA PUBLICĂ A DOCUMENTELOR TEHNICE ALE CADASTRULUI

VIDEO. DGASPC Călărași are un nou director