in

Conducerea PSD Călărași l-a adus pe ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, la Călărași. Ministrul a rămas impresionat de ce a descoperit

În data de 4 aprilie 2019, senatorul PSD de Călărași Roxana Natalia Pațurcă împreună cu președintele organizației județene al Partidului Social Democrat Călărași, Iulian Iacomi au primit vizita ministrului tineretului și sportului, Bogdan Matei. Ministrul a vizitat sediul Direcției Județene pentru Tineret Sport, Clubul Sportiv Municipal Călărași și Sala de box “Ioan Damian” din municipiul Călărași.

Ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, prezent la Călărași la invitația conducerii PSD Călărași

În data de 4 aprilie 2019, senatorul PSD de Călărași Roxana Natalia Pațurcă împreună cu președintele organizației județene PSD Călărași Iulian Iacomi au primit vizita ministrului tineretului și sportului, Bogdan Matei. Ministrul a vizitat sediul Direcției Județene pentru Tineret Sport, Clubul Sportiv Municipal Călărași și Sala de Box “Ioan Damian” din municipiul Călărași.“A fost o vizită scurtă, dar fructuoasă, am văzut patrimoniul pe care îl are MTS la Călărași și am aflat de la oamenii noștri din teritoriu cu ce probleme se confruntă. Și vreau să-i mulțumesc pentru ospitalitate colegei mele, doamnei senator Pațurcă”, a spus ministrul Bogdan Matei.

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Vineri, 5 aprilie 2019

Alături de conducerea organizației PSD Călărași, la vizita de lucru a ministrului au participat și directori din deconcentrate. Ministrul Bogdan Matei a verificat activitatea pe care Direcția pentru Tineret și Sport o are la nivel județean în Călărași. S-a constatat faptul că activitatea desfășurată este în bune condiții, atingându-se cerițele optime, dar s-au identificat probleme la nivelul sediului social al direcției aflate în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului. Activitatea Direcției Județene pentru Tineret și Sport se desfășoară, astfel, în două locații din municipiul Călărași, lucru datorat lipsei de spațiu. Urmează să se identifice o nouă locație pentru a se putea muta sediul acestei instituții. În prezent, sediul D.J.T.S. se află la parterul blocului C12, str. Flacăra.

Următoarea oprire a ministrului a fost la Hotelul Sportiv Municipal, situat pe B-dul 1 Mai, lânga baza de antrenamente caiac-canoe. Directorul Clobului Sportiv Municipal (CSM), Chirilă Dummitru a prezentat ministrului prezent la Călărași, condițiile în care sportivii își desfășoară activitatea în unitatea sportivă. Au fost prezentate dormitoarele, sălile de forță, cantina, grupurile sanitare și restul dotătilor pe care directorul Chirilă a reușit să le realizeze prin diferite sponsorizări și donații.

În holul hotelului Sport ministrul și conducerea PSD au ținut celor prezenți o scurtă conferință, la care a participat conducerea Consiliului Județean Călărași prin președintele Vasile Iliuță. S-au prezentat eforturile depuse pentru obținerea performanțelor sportive ale Clubului Sportiv Municipal Călărași, câștigarea multor titluri europene și mondiale de sportivii de la secțiile de caiac-canoe, box, etc. S-a adus totodată în discuție modul în care se realizează finanțarea acestor cluburi. Vasile Iliuță și-a exprimat dorința de a prelua Clubul Sportiv Municipal Călărași și spațiile din Stadionul Ion Comșa, în acest fel putându-se realiza o corectă finanțare a sportivilor.

Ministrul Bogdan Matei a fost receptiv la propunerile ce s-au făcut în timpul discuțiile. A promis că va lua măsuri rapide cu privire la problemele identificare.

Ultima locație pe care ministrul tineretului și sportului a fost Sala de Box a CSM Călărași. Tinerii boxeri se aflau în plin antrenament atunci când ministrul a pășit în sala de antrenamente a clubului. Cei doi antrenori Valentin și Georgian Anghel i-au prezentat ministrului echipamentele și dotările pe care CSM le deține la secțiune box.

Surprins de eforturile făcute de cei doi frați care antrenează  împreună zeci de sportivi, ministrul le-a făcut o surpriză de zile mari, atât sportivilor, cât și antrenorilor. În următoarele două săptămâni, sala de box va primi o finanțare consistentă pentru modernizare și dotarea sălii de box cu aparatură necesară tinerilor sportivi, care au reușit până în acest moment să dobândească un număr mare de cupe naționale și europene la diferitele campionate.

Propunerile venite din partea antrenorilor vor fi centralizate către senatorul PSD Roxana Pațurcă care a afirmat că va susține sportivii și nevoile acestora.

Valentin și Georgian Anghel au mulțumit conducerii PSD Călărași, președintelui Iulian Iacomi și președintelui PSD Călărași, Marius Dulce pentru implicare permanentă de care dau dovadă în dezvoltarea sportivilor călărășeni.

Întâlnirea ministrului cu reprezentanții sportului din Călărași s-a dovedit a fi un succes din toate punctele de vedere. Sprijinul sportivilor în obținerea performanțelor se face prin muncă, implicare și perseverență.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

7 persoana reținute pentru înșelăciune prin metoda “Accidentul”

Liga I/ Et.4 | Sâmbătă, 6 aprilie, ora 14.30 – Dunărea Călărași – FC Voluntari