Connect with us

Evenimente

Concurs! Câștigă o invitație dublă la piesa de teatru „O noapte furtunoasă”, pe scena de la Călărași

Published

on

Evenimente

„Balet Vienez de Crăciun”, la Călărași – 10 decembrie, ora 19:00

Published

on

Într-o atmosferă plină de farmec și eleganță, Sala Barbu Știrbei din Călărași va găzdui pe data de 10 decembrie, începând cu ora 19:00, un eveniment cultural deosebit – „Balet Vienez de Crăciun”. Spectacolul aduce în prim-plan valsuri vieneze, surprize coregrafice rafinate și variații prețioase de balet interpretate de soliști talentați.

Cu o distribuție de excepție, evenimentul va încânta publicul cu o selecție impresionantă de dansuri și pasiuni specifice sezonului sărbătorilor de iarnă. Soliștii vor impresiona cu grația și abilitățile lor artistice, creând o experiență memorabilă pentru iubitorii de artă și frumos.

Biletele pentru „Balet Vienez de Crăciun” sunt disponibile pentru achiziționare atât online, pe platforma https://www.bilete.ro/balet-vienez-de-craciun/, cât și direct de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași. Este o ocazie unică de a oferi un cadou deosebit celor dragi sau de a vă bucura de un moment special în compania familiei și prietenilor.

Organizatorii încurajează publicul să nu rateze ocazia de a trăi o seară plină de frumusețe, emoție și energie artistică. „Balet Vienez de Crăciun” promite să fie un regal vizual și emoțional, transformând Sala Barbu Știrbei într-un cadru magic de sărbătoare.

Advertisement

Continue Reading

Evenimente

VIDEO. FelixOpel Fest, eveniment dedicat pasionaților auto. Călărășeanul Fes a fost prezent la Bihor și a câștigat proba de îndemânare

Published

on

FELIXOPEL FEST 2023 a XV-a a fost un spectacol veritabil pentru iubitorii de mașini. Timp de trei zile, în perioada 20 – 22 Octombrie, 80 de mașini strălucitoare, au dominat străzile din vestul României și au transformat Județul Bihor într-un paradis al motoarelor.

Atmosfera electrică, cu participanți veniți din 23 de județe ale României, a creat un vârtej de energie incendiară. Concursul, un veritabil triatlon al pasiunii pentru mașini, s-a bazat pe trei probe: tuning, sunet și îndemânare. Tuning-ul, un adevărat tablou al personalizării, sunetul, simfonia puterii motorului, și îndemânarea, dansul precis al șoferului.


Expoziția de mașini a fost impresionantă, dar vedeta adevărată a fost participantul din CĂLĂRAȘI.  „FES”, pe numele său real Barbu Ionut Lucian, a realizat o performanță remarcabilă la EDIȚIA a XV-a a festivalului auto. Acesta a câștigat proba de îndemânare pe locul I, aducând astfel Călărașiul în centrul atenției și respectul tuturor participanților deoarece in aceste 3 zile a ținut atmosfera vie cu muzica sa.

Tot FES s-a remarcat și la evenimentul desfășurat în perioada 8-9 Iunie a.c., moment în care a câștigat locul 6 in cadrul competiției TUNING FEST SLOBOZIA – proba sunet – cu o putere de 146,7 dB.

 

Advertisement

Continue Reading

Evenimente

Primăria și Consiliul Local Oltenița sărbătoresc „Nunta de Aur 2023 | Pațea 3 – Pecetluirea unei Jumătăți de Secol de Dragoste”

Published

on

Cu o tradiție impresionantă de 16 ani, evenimentul „Nunta de Aur” reprezintă un moment deosebit pentru comunitatea oltenițeană, dedicat cuplurilor care au ajuns la venerabila aniversare a 50 de ani de căsnicie.

În data de 12 octombrie, nu mai puțin de 57 de cupluri au fost onorate pentru exemplul de respect și iubire pe care l-au demonstrat timp de jumătate de secol. Ceremonia simbolică a avut loc în Sala Mare a Primăriei Oltenița.

După ce au reînnoit solemn jurămintele lor, cuplurile au primit certificate aniversare, o sumă de 800 de lei și buchete de flori, în semn de apreciere din partea administrației locale.

Ziua a fost marcată de o puternică încărcătură emoțională și a continuat la Catedrala „Sfântul Nicolae,” unde un sobor de preoți a oficiat o slujbă de binecuvântare a cuplurilor de aur.

Advertisement

Festivitatea s-a încheiat într-unul dintre restaurantele locale, unde cuplurile sărbătorite au dansat pe acordurile formației Rechinii din Oltenița.

Această minunată manifestare a fost posibilă datorită eforturilor Primăriei și Consiliului Local Oltenița.

Primarul municipiului Oltenița, Costinel Milescu, a împărtășit gândurile sale: „Dragostea și respectul pe care le-ați împărtășit sunt adevărate comori care au cimentat aceste căsnicii de durată! Vă mulțumim pentru că sunteți un exemplu de viață pentru toți, și vă felicităm cu ocazia acestei frumoase aniversări a Nunții de Aur. Îndrăznesc să sperăm că ne vom revedea cu toții și la Nunta de Platină. Vă dorim o zi minunată și să vă bucurați împreună de fiecare moment.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate