in

COMUNICAT DE PRESĂ – CJCC Călărași

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Începând cu 18 septembrie 2020 ora 17.00 Cinematograful Călărași își așteaptă iubitorii de filme cu premiera filmului TENET.

 

După multe amânări, lansarea filmului TENET va avea premiera în data de 18 septembrie, în România.

John David Washington este noul Protagonist în filmul – spectacol semnat de Christopher Nolan, o poveste originală de acţiune şi Science Fiction. Înarmat cu un singur cuvânt – Tenet – Protagonistul luptă pentru supraviețuirea întregii omeniri călătorind printr-o lume crepusculară din spionajul internaţional a cărei acţiune se va desfășura dincolo de timpul real.

Nu este călătorie în timp. Ci Inversiune.

 

Pentru buna desfășurare a activității, trebuie să ne informăm spectatorii cu privire la măsurile și regulile minime care vor trebui respectate de către aceștia pentru a putea viziona un film, în vederea reducerii impactului riscului de infecţie cu SARS-CoV-2 în conformitate cu prevederile ordinului nr. 3142/1495/2020:

 

  • Masca este obligatorie la intrarea în sediul cinematografului și pe toata durata vizionării filmului;
  • Persoanele care refuză purtarea maștii, sau nu o poartă corespunzător, nu pot intra în cinematograf;
  • Dacă în timpul vizionării filmului există vreun spectator care nu poartă mască sau nu o poartă corect, se va întrerupe difuzarea filmului, și va fi reluată după evacuarea persoanei în cauză.
  • La intrarea în cladirea cinematografului se va masura temperatura fiecărei persoane;
  • Persoanele care refuză să le fie măsurată temperatura nu vor avea acces în incinta clădirii;
  • Persoanele care prezintă simptomatologie de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată) sau care au temperatura peste 37,30C, nu vor avea acces în incinta clădirii;
  • Accesul în clădire și în sala de cinematograf precum și evacuarea, se vor face conform circuitelor stabilite de către organizator, cu respectarea distanțării fizice de 1,5 m.
  • Se va respecta distanța de un scaun liber între spectatori (cu excepția minorilor sub 12 ani care pot sta lângă adultul însoțitor, un adult cu maxim 2 minori);
  • Pentru evitarea aglomerării care se poate crea la intrarea în sediul cinematografului, accesul se va face cu o oră înainte de începerea difuzării filmului;
  • Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași va posta cel târziu în data de 17.09.2020, Instrucțiunile de măsuri și reguli privind activitatea de difuzare filme în cadrul cinematografului 2D/3D al CJCC Călărași, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19, pe site-ul propriuculturalcl.ro .

 

Referent marketing

Grațiela Soare

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Ion Samoilă, noul președinte al Consiliului Județean Călărași

Dedeman deschide pe 23 septembrie un nou magazin la Calarasi