in

Comuna Gălbinași a fost asfaltată în totalitate. Iată viziunea pentru 2021

Primarul Radu Paul din Gălbinași a terminat de asfaltat întreaga localitatea. Viziunea administrației pentru 2021 arată foarte bine. Principalele obiective demarate în 2019 și 2020 au fost finalizate cu succes.

Primarul Radu Paul din Gălbinași a terminat ce și-a propus pentru anul acesta. A fost finalizată ultima etapă din cadrul programului de asfaltare a drumurilor din localitate, iar acum se lucrează la alte proiecte de dezvoltare. Programele pe care au fost aplicate proiectele au fost finanțate de Guvernul României. Toată localitatea a fost asfaltată prin PNDL. Bucuria cetățenilor din localitate este pe măsură, sunt mândri și recunoscători față de primarul pe care l-au ales să-i conducă înca 4 ani.

SUPERMARKET ÎN COMUNA GĂLBINAȘI

În primăvara anului 2020, în localitatea călărășeană ce se află la 25 de km de București, s-a deschis un supermarket de care toti locuitorii se bucură. Conducerea primăriei prin edilul șef au fost alături de managerii magazinului la momentul inaugurării. Zeci de oameni s-au trezit cu noaptea în cap pentru a lua parte la deschiderea magazinului din Gălbinași.

https://calarasipress.ro/s-a-deschis-profi-la-galbinasi-primarul-radu-ma-preocupa-bunul-mers-al-lucrurilor-in-comuna/

UZINĂ DE APĂ DIN GĂLBINAȘI

Oamenii au considerat că ar fi utilă o Uzină pentru tratarea apei, iar nevoia acestora a devenit realitate în scurt timp. Nu a contat că vremea a fost rea, că a nins, sau a ploua. Uzina s-a construit. Apa este de bună, iar calitatea este controlată periodic. Bazinul are peste 400 mc. “Noi plătim 0.05 % la Apele Romane. ANRE a stabilit 2,67 lei pe metrul cub. Noi am cerut 3 lei prețul pe metru cub și pt a devolta rețeaua. Pe 99% vom avea apă din suprafața comunei. Asfaltarea drumurilor locale s-a terminat. Stația de epurare, 11, 5 km de 100.000 euro este depus preoict. Extinderea canalizării cu 8,6 km. Peste 2 ani vom avea canalizare pe cca. 19 km în comună.” –spune Radu Paul

GAZELE NATURALE ÎN GĂLBINAȘI

“Trebuie să realizăm rețeaua de gaze. Avem mult de muncă aici la Gălbinași, ne interesează ca cetățeanul să fie mulțumit, dezvoltarea localității e necesară. „Toată comuna Gălbinași va avea racordare la aceste utilități, încă din acest an. Este vorba de zeci de kilometri de instalații, de proiecte și echipe care lucrează zilnic, care sunt controlate inopinat de primar sau echipa sa.”Edilul-șef nu se oprește aici. Gândește și el un nou Cămin Cultural, mai vrea să realizeze blocuri de locuințe pentru cei defavorizați și să realizeze un nou sediu pentru Primărie. Are amplasamentele la dispoziție și majoritatea documentației este realizată. Se muncește mult, și bine la Primăria Gălbinași. Se muncește pentru oameni, pentru un viitor mai bun.

SEDIUL PRIMĂRIEI VA FI MUTAT ÎNTR-O CLĂDIRE NOUĂ

În anul 2020, primarul Radu Paul își dorea să mute sediul primăriei. Din nefericire nu a reușit acest lucru, iar proiectul a rămas pentru anul 2021. Actuala locație nu este foarte avantajoasă. Fundația noului sediu a fost turnată. Clădirea va fi cosntruită chiar lângă Uzina de apă, care se află pe strada principală, lângă Școala Gimnazială, Nr1 din localitate.
Radu Paul a finalizat și alte proiecte importante pentru locuiotori…canalizarea și rețeaua de apă au făcut din localitatea săracă cunoscută așa acum 20 de ani o comună frumoasă fruntașă în județ.

Este de nedescris cum arăta comuna noastră înainte spun cetățenii care se întrec să mulțumească lui Radu Paul și PSD. Apa și noroaiele intrau în curți și case, nu aveam iluminat. Copiii la școală se încălzeau la sobe cu cărbuni și aveau closetele în curtea școlii. Nimic nu se mai compară. Avem o comună europeană. Așteptăm și introducerea gazelor naturale. Nu mai avem ce să cerem primarului. A muncit mult pentru noi, să-i dea Dumnezeu sănătate lui și familiei lui…spun cetățenii din Gălbinași. Școala și biserica din Gălbinași sunt alte Instituții ce se mândresc cu așa primar…au de ce aflăm de proiecte de reabilitare a școlii, sau pentru oameni…

Radu Paul a finalizat o stație pentru captarea și prelucrarea apei. Aflăm că este printre cele mai bune ape și ieftine din județ. Primarul vrea să construiască un cămin cultural. Mai vrea și 2 blocuri de locuințe pentru cetățenii defavorizați. Le-a realizat și rețeaua de iluminat unora dintre ei de la periferia localității, asftel încât toată localitatea este acum iluminată modern, cu led…

publicat la data de 20.12.2020

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Curcani/ Primarul Aurică Gazu se declară mulțumit de rezultatele obținute la sfârșitul anului 2020

Gheorghiță Cărtușanu: “Proiectele mele trebuie continuate pentru dezvoltarea localității”