in

Colegii din Primăria Comunei Gălbinași au pierdut un om de valoare/ Romanescu Nelu s-a stins din viață

Astăzi, funcționarii din primăria comunei Gălbinași trec prin clipe grele, un coleg din instituția condusă de primarul Radu Paul a încetat din viață. Pîrvu Tudor, angajat din cadrul primăriei a transmis condoleanțe din partea primăriei și a colectivului instituției. 

Am pierdut un coleg, un om foarte bun. A lucrat aici încă din 2005, de la înființarea comunei Gălbinași. Un om care și-a adus aportul necontenit. Pentru orice problema pe care aceste o avea de rezolvat, făcea tot posibilul, se zbătea din răsputeri să ajute pe oricine. Venea de acasă dacă era nevoie. Romanescu Nelu , funcționar public la Serviciul de Stare Civilă. Primarul Radu Paul este foarte supărat și nu îi vine să creadă ceea ce s-a întâmplat. Salariații din primărie nu sunt doar simpli angajați, pot spune că sunt o echipă. Oameni care se cunosc de foarte mult timp.

Datorită colegialismului de care dăm dovadă de atâta timp, oamenii vin cu drag la noi să-și rezolva problemele. Domnul Romanescu Nelu a fost condus pe ultimul drum de foarte multe persoane, semn că a fost apreciat. Primarul comunei, alături de membrii consiliului local, dar și restul angajaților din primărie au fost alături de familia care, în aceste momente trece prin clipe grele.  Cauza decesului colegului nostru se pare că a pornit de la inimă. Era operat, avea două stenduri. Stop cardio-respirator. În urmă acestuia a rămas o soție cu doi copii, unul plecat în străinătate, iar unul în țară, lucrează în jandarmerie.”a declarat Pîrvu Tudor – funcționar al primăriei comunei Gălbinași pentru Călărași News

Cred că a fost cel mai bun coleg din primărie pe care l-am avut. Cel mai bun ofițer de stare civilă pe care l-am pierdut. Am ajutat și noi cât am putut. A lăsat în urma sa o soție și doi tineri putrenici. Îl cunosc pe domnul Romanescu de peste 35 de ani. Acesta își dorea ca unu din fii săi să se angajeze la primăria din comună, era dorința lui. Ca profesie, domnul Romanescu Nelu era contabil, a lucrat forate mult timp la privat. El era omul pe care îl întrebat atunci când aveam nevoie de lămuriri sau explicații referitoare la primărie. Am preluat eu activitatea stării civile din primărie. Chiar astăzi la orele 13.00 am avut o cununie. Am desemnat secretarul și încă un funcționar să se ocupe de Serviciul de Stare Civilă în cazul în care nu aș putea să mă ocup eu.” – a declarat Radu Paul, primar al comunei Gălbinași, jud. Călărași

                                Dumnezeul să-l odihnească și să-i fie țărâna ușoară! REGRETE ETERNE!

Primarul Comnunei Gălbinași, Radu Paul, alături de  Consiliul Local și colegii din cadrul primăriei și-au exprimat regretele pentru decesul  fulgerător al colegului acestora.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Clădirea din centrul municipiului care pune în pericol viața călărășenilor

Motociclistul Dragomir Valentin și-a pierdut viața în urma unui accident teribil pe str. Bucureşti