in

Clădirea din centrul municipiului care pune în pericol viața călărășenilor

O clădire veche, probabil părăsită, care acum stă să cadă tencuiala de pe ea a fost luată din nou în atenția autorităților locale. Clădirea la care fac referire se află chiar peste drum de Primăria Municipiului Călărași. O zonă extrem de circulată, iar clădirea cu siguranță se evidențiază în această zonă. Astăzi am văzut că s-a limitat accesul în perimetrul respectiv. Am văzut un anunț scris pe o hârtie în care scria că există risc să cadă tencuiala de pe zidurile afectate de timp, dezinteres și condiții meteo diverse.

În urmă cu aproape 2 ani, într-o anexa din această clădire a avut loc un incendiu destul de puternic. A ars un acoperiș și ceva bunuri. Paguba nu cred că a fost imensă, însă exista riscul ca focul să se extindă. Atunci, din câte îmi amintesc, incendiul a pornit de la o rețea electrică improvizată. Din asta se poate deduce faptul că acolo locuia cineva.

Mă întreb ce măsuri ar mai putea lua Primăria Călărași în această privință. Oare e suficient ca perimetrul să fie izolat? Ei s-au gândit că pun și mai tare viața pietonilor în pericol?

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trecerile improvizate prin vadul Argeşului, afectate de deversări

Colegii din Primăria Comunei Gălbinași au pierdut un om de valoare/ Romanescu Nelu s-a stins din viață