Connect with us

Breaking News

Cisterna căzută în Dunăre a fost scoasă din apă

Published

on

UPDATE| Cisterna căzută în Dunăre a fost scoasă la mal. 

Ieri după-amiază (17 oct. 2017), cisterna căzută la sfârșitul săptămânii trecute a fost scoasă din apă de către două încărcătoare frontale (vole). Operațiunea de golire a cisternei a fost prima etapă care s-a aplicat din momentul în care aceasta a putut fi ancorată de malul Dunării. Pe data de 16 octombrie a. c, în jurul orelor 16:00 s-au început operațiunile de mutare ale celor peste 25.000 de litri, ulei de rapiță. Un BAC ce avea la bord o motopompă și o cisternă goală, au fost aduse și ancorate de mal, dar și de cisternă. S-au rupt sigiliile au fost întinse furtunele și s-a început efectiv golirea cisternei ce se afla mai mult de 70% în apă.

La această operațiune au asistat pompieri din cadrul ISU Călărași, purtătorul de cuvânt al ISU, Ovidiu Tătăranu, Comisarul-șef al Gărzii de Mediu, Zamfir Cristian, Anghel Constantin, Șeful Căpităniei Portului Călărași, Polițiștii de la transporturi, dar și reprezentanții firmei de asigurări pentru cisternă.
Surse din anchetă spun că șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind 0.
Se pare că șoferul nu a asigurat autovehiculul la staționare, nu a tras nici frâna de mână, nici lăsată într-o treaptă inferioară.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs acest eveniment.

[SLGF id=4556]

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole