in

Circulația rutieră este oprită pe DN21 Slobozia – Călărași din cauza unui accident rutier

UPDATE: Un tânăr aflat sub influența substanțelor cu efect psihotrop a cauzat un grav accident de circulație lângă municipiul Slobozia.

În timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau patru tineri cu vârste între 20 și 24 ani, cu toții din Călărași, șoferul imprudent s-a angajat într-o depășire riscantă în apropiere de Slobozia.

Impactul frontal cu un ansamblu auto condus regulamentar de un șofer de 43 ani din Constanța a transformat autoturismul într-un morman de fiare.

Pompierii de la Slobozia și Dragalina chemați de urgență la fața locului sau chinuit să-l scoată din mașină pe șoferul rămas încarcerat.

Conducătorii auto au fost testați de polițiștii rutieri din Slobozia cu aparatul etilotest iar rezultatele au arătat că aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice.

Tânărului de 19 ani i s-a făcut și testul rapid de droguri, valorile indicând că se afla sub influența substanțelor cu efect psihotrop, după care a fost transportat la Spitalul Slobozia.

În urma accidentului de lângă Slobozia toți cei cinci pasageri din autoturism au suferit leziuni corporale.

Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

— STIREA INIȚIALĂ–

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este întreruptă pe DN21 Slobozia – Călărași, la ieșire din orașul Slobozia către localitatea Drajna Nouă, județul Ialomița, unde a avut loc o coliziune între un autoturism și un autocamion. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată (șoferul autoturismului), iar restul sunt conștiente.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor medicale și a celor de la descarcerare.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Potrivit primelor date, cel mai grav rănit este șoferul autoturismului.

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Total votes: 5

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 20.000000%

Downvotes: 4

Downvotes percentage: 80.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

PSD Călărași / R. Pațurcă: “Oamenii sunt conștienți că guvernul PSD le-a mărit salariile și pensiile și că tot acest guvern le-a adus țara pe creștere economică în trei ani consecutiv”

Viorica Dăncilă: Luăm în calcul suspendarea preşedintelui Iohannis