in

Ciprian Pandea: Mult succes colegului meu senator Attila-Zoltan Cseke, precum și întregului Guvern

Ciprian Pandea a participat ieri la audierea Ministrului desemnat pentru portofoliul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltan Cseke. Astăzi, România este reprezentată de Guvernul Ciucă cu puteri depline, din care Partidului Național Liberal îi aparțin 8 ministere, printre care și noul  Minister al Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Turismului.

Am participat, astăzi, la audierea Ministrului desemnat pentru portofoliul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltan Cseke. Mult succes colegului meu senator Attila-Zoltan Cseke, precum și întregului Guvern ce va primi mâine, în plenul reunit,  votul de încredere!”, a declarat Ciprian Pandea ieri.

Guvernul Ciucă, format din PSD, PNL și UDMR, a obținut astăzi 318 de voturi, cu mult peste majoritatea de 234 necesară. Partidului Social Democrat îi revin 9 mistere, un vicepremier și Secretarul General al Guvernului, Marian Neacșu, iar Uniunii Democrate Maghiare din România îi revin 3 ministere și vicepremierul Kelemen Hunor.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Marcel Nuțu prezintă investițiile Ecoaqua S.A. Călărași

Doi ani de la dispariția tânărului Dorin Marcu. Autoritățile nu au răspunsuri pentru familie