in

Ciprian Pandea, în continuare președinte al PSD Călărași

Ciprian Pandea rămâne la conducerea organizației județene a Partidului Social Democrat. Pandea ar fi fost propus pentru suspendarea din funcția din de președinte a organizației județene, dar în cadrul CEx-ului ce s-a desfășurat astăzi, având susținerea majorității primarilor din județ, își va desfășura în continuare activitatea în PSD Călărași, dar și în cadrul Secretariatuli General al Guvernului.

Presa locală a speculat faptul că Iulian Iacomi, primarul PSD din Lehliu s-a dus la ușa lui Liviu Dragnea pentru a cere șefia PSD Călărași.

“Schimbare la șefia PSD Călărași? Ciprian Pandea nu se mai află în grațiile lui Dragnea după celebra „scrisoare„ de demitere a șefului PSD.” – scriu cei de la EDIȚIA de Călărași


Conferință de presă după ședința Comitetului Executiv Național al PSD din 19 noiembrie 2018

CExN al PSD: Codrin Ştefănescu a fost AVANSAT în funcţia de secretar general al partidului

Comitetul Executiv Naţional a decis, luni, ca în funcţia de secretar general al partidului să fie numit Codrin Ştefănescu, actual secretar general adjunct, au declarat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

Codrin Ştefănescu va ocupa, astfel, locul lăsat vacant după excluderea din partid a fostului secretar general, Marian Neacşu.

La ora transmiterii acestei ştiri, conducerea lărgită a PSD discută, la Parlament, în prezenţa premierului Viorica Dăncilă, despre remanierea guvernamentală.

Conferință de presă după ședința Comitetului Executiv Național al PSD din 19 noiembrie 2018

Conferință de presă după ședința Comitetului Executiv Național al PSD din 19 noiembrie 2018Pentru a fi la curent cu următoarele transmisiuni în direct, vă rugăm să dați like paginii Privesc.Eu!

Publicată de Privesc.Eu pe Luni, 19 Noiembrie 2018

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

PESTE 200 DE INTERVENȚII LA EVENIMENTE, 481 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE APLICATE ȘI 20 DE PERMISE REȚINUTE

COD GALBEN de CEAȚĂ pentru județul Călărași