Connect with us

Cinema 2D / 3D

Cinema 3D/2D Călărași – Bestia – 2D

Published

on

12 – 14.08.2022, orele: 17.00 și 20.00;
16 – 18.08.2022, ora: 18.00
Luni, filmul nu va fi proiectat
Un tată se reîntoarce alături de cele două fiice adolescente în Africa de Sud, acolo unde și-a cunoscut soția pentru prima data. Dar ceea ce începe ca o călătorie de vindecare se transformă într-o luptă înfricoșătoare pentru supraviețuire, când un leu, supraviețuitor al braconajului, începe să-i pândească, intenționând să demonstreze că Savanna are un singur prădător.
Regia: Baltasar Kormákur
Cu: Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Jeffries
Gen film: Aventuri, Dramă, Thriller
Premiera în România: 12.08.2022

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cinema 2D / 3D

Filmul zilei, la Cinema 3D/2D – Trenul asasinilor – 2D

Published

on

Cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că

misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți.

Continue Reading

Cinema 2D / 3D

Filmul zilei, la Cinema 3D/2D – Gașca animăluțelor DC – 2D (variantă dublată)

Published

on

Nedespărțiti, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița – să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

 

Continue Reading

Cinema 2D / 3D

Cinema 3D/2D Călărași: Căutătorul de vânt – 2D

Published

on

Căutătorul de vânt – 2D

Radu duce o viaţă solitară, sterilă. Un interviu pentru un nou loc de muncă îi dă speranţa că lucrurile se vor îndrepta şi că va scăpa de depresie, dar după analizele medicale obligatorii află că nu mai are decât câteva luni de trăit. Pleacă de acasă şi, după săptămâni de condus fără direcţie, ajunge la limita puterilor într-un sat. Un bătrân, Nea Pavel, îl ia la el acasă şi Radu decide să nu mai plece. Dar poate el să ignore ceea ce-l aşteaptă?

  • 26 iulie – 28 iulie 2022, ora: 18.00
  • Regia: Mihai Sofronea
  • Cu: Dan Bordeianu, Olimpia Melinte, Adrian Titieni
  • Gen film: Dramă
  • Durata: 95 minute
  • Rating: AP12
  • Premiera în România: 11.03.2022

 

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro