Connect with us

Breaking News

Cerere pentru drept la replică S.C. Drumuri și Poduri S.A.

Published

on

03.07.2018

S.C. DRUMURI ȘI PODURI S.A.

Urmare articolului publicat in portalul de stiri “ Calarasi news “, aparut in data de 22.06.2018, sub titlul “ Statia asfalt a SC. Drumuri si Poduri SA. Calarasi si-a incetat activitatea?! Cateva drumuri judetene vor ramane neterminate ?!, semnat de Catalin Cojocaru, va solicitam dreptul la replica, in acest sens depunand prezenta “ Cerere de drept la replica “, pentru o corecta informare a publicului citator.

 

Advertisement

Cerere de drept la replică

Articolul publicat de portalul de știri „Călărași News” sub titlul „Stația de asfalt a SC Drumuri și Poduri SA Călărași și-a sistat activitatea?! Câteva drumuri județene vor rămâne neterminate?!”, semnat de Cătălin Cojocaru conţine informaţii eronate cu privire la activitatea companiei și a directorului Marius Bogdan Militaru.

În virtutea dreptului la replică, vă transmitem mai jos punctul de vedere al SC Drumuri și Poduri SA, precum și solicitarea de a-l publica și a rectifica, în acest fel, informațiile eronate prezentate de dumneavoastră.

SC Drumuri și Poduri SA dezminte informaţiile publicate de portalul de știri Călărași News conform cărora:

  • activitatea stației de asfalt a SC Drumuri și Poduri SA a fost sistată la cererea conducerii societății, din cauză că noul director s-ar afla în conflict cu presupuse societăți private
  • angajații din cadrul SC Drumuri și Poduri SA Călărași nu mai au de ceva vreme de muncă
  • lucrările de asfaltare nu s-ar mai desfășura
  • compania se află în colaps financiar

Precizăm că la momentul publicării articolului nu existau comenzi de mixtură asfaltică pentru lucrările proprii sau ale terților, cu care SC Drumuri și Poduri SA se află în contract. Din acest motiv, doar INSTALAȚIA DE ÎNCĂLZIRE A BITUMULUI a fost temporar oprită, conform unei proceduri standard care se aplică în perioadele fără comenzi. Sistarea este justificată pentru a nu risipi resurse, respectiv energie electrică și gaze naturale, ambele necesare funcționării instalației.

Sistarea temporară a funcționării instalației NU afectează activitatea SC Drumuri și Poduri SA, cum în mod eronat și tendențios se arată în articolul mai sus menționat; angajații societății desfășurându-și, în continuare, programul conform contractelor de prestări servicii și furnizare încheiate de SC Drumuri și Poduri SA.

Advertisement

În continuare menționăm faptul că SC Drumuri și Poduri SA este în grafic cu toate lucrările pe care le prestează atât pentru Consiliul Județean Călărași, cât și pentru terți, neexistând întârzieri sau sistări ale acestora.

Nu în ultimul rând, SC Drumuri și Poduri SA NU se află în colaps financiar. Toți angajații SC Drumuri și Poduri SA își primesc salariile la timp, conform contractelor de muncă. În plus, odată cu instalarea noii conduceri a societății, s-a reușit achitarea la zi a datoriilor către colaboratori, acumulate de SC Drumuri și Poduri SA. În prezent, societatea nu are și nici nu a avut datorii la bugetul de stat și la bugetul asigurărilor sociale și fonduri speciale.

În plus, pentru a redresa pierderile din anul 2017, noua conducere a renegociat contractele cu furnizorii, a redus cheltuielile, fără a face disponibilizări și a încheiat noi contracte de prestări servicii și furnizare mixturi asfaltice, în condiții avantajoase pentru SC Drumuri și Poduri SA.

Având în vedere ușurința cu care am putut demonta afirmațiile tendențioase referitoare la  activitatea SC Drumuri și Poduri SA, considerăm că întreg articolul publicat de Călărași News” sub titlul „Stația de asfalt a SC Drumuri și Poduri SA Călărași și-a sistat activitatea?! Câteva drumuri județene vor rămâne neterminate?!” se bazează pe informații incorecte și neverificate.

 

Advertisement

Cu deosebită considerație,

Marius Bogdan Militaru, director general SC Drumuri și Poduri SA

 

 

 

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Vremea se schimbă dramatic: Ploi torențiale și grindină în întreaga țară. Ce fenomene sunt vizate în județul Călărași

Published

on

Vremea se schimbă dramatic: Ploi torențiale și grindină în întreaga țară. Ce fenomene sunt vizate în județul Călărași

Avertizări meteo: Cod galben de ploi și vijelii

Vremea schimbă brusc și aduce două zile de ploi torențiale și vijelii, cu posibilitatea de grindină în anumite zone ale țării. În București, ploile se vor intensifica și, în următoarele două zile, vor afecta toată țara. Meteorologii au emis o informare meteo valabilă de astăzi, de la ora 10.00, până joi la ora 20.00. Conform ANM, ploile se vor extinde treptat și vor acoperi majoritatea regiunilor.

Precipitațiile vor fi mai ales sub formă de averse, însoțite de descărcări electrice și, ocazional, de intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se așteaptă cantități de apă de 15-25 l/mp și, local, de peste 40 l/mp.

Advertisement

De astăzi, de la ora 16.00, intră în vigoare o avertizare Cod galben de ploi însemnate cantitativ, valabilă pentru 24 de ore. În această perioadă, în majoritatea Moldovei, estul Transilvaniei, Carpații Orientali și partea estică a Carpaților Meridionali, vor fi averse și ploi torențiale, cu cantități de apă de 25-30 l/mp și, local, de peste 40-50 l/mp.

Prognoză specială pentru București: Averse și descărcări electrice

De la ora 10.00 a intrat în vigoare o prognoză meteo specială pentru București, valabilă până joi seara, la ora 20.00. Vremea va fi în general instabilă, cu perioade de înnorări accentuate și averse, posibil moderate cantitativ (10-15 l/mp), însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu temperaturi maxime de 22-24 de grade și minime de 10-13 grade.

Advertisement
Continue Reading

Breaking News

De ce au survolat avioanele militare astăzi pe cerul municipiului Călărași? Forțele Aeriene Române vin cu primele precizări

Published

on

Avioanele militare au survolat astăzi deasupra Călărașiului datorită unei campanii de promovare a carierei militare, organizate de Forțele Aeriene Române. Sala Barbu Știrbei a fost plină de liceeni, fiind prezenți peste 200 de elevi ai claselor a XI-a și a XII-a din mai multe instituții de învățământ călărășene. 

Reprezentanții Centrului Militar Județean Călărași, Mr. Petriman Cornel și Plt. maj. Bratu Laurențiu au participat astăzi la campania de promovare a carierei militare, organizată de Forțele Aeriene Române la sala de spectacole Barbu Știrbei Călărași. La eveniment au fost prezenți 200 de elevi plăcut impresionați de prezentare.

„Elevii au fost plăcut impresionați de prezentare, de uniforma militarilor, de povestirile lor și de survolul avioanelor F-16”, transmite Centrul Militar Județean Călărași pe o rețea de socializare despre impresiile potențialilor viitori militari. 

În perioada 13-17 mai 2024, Forțele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în orașele Slobozia, Călărași, Giurgiu, Alexandria și Buftea. 

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

Accident de circulație pe strada Independenței. O tânără s-a răsturnat cu mașina și a avariat alte două

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Un nou accident rutier a avut loc astăzi, ora 21:00, pe strada Independenței din municipiul Călărași. Traficul este complet blocat. Se pare ca la volan se afla o tânără care se îndrepta către zona Piața Mare. A pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat.

Polițiștii rutieri au venit la fața locului pentru a efectua primele verificări, iar pompierii militari din cadrul ISU Călărași au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale. Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave în urma impactului.

Alte două autoturisme staționate în apropiere au fost avariate în urma coliziunii.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate