Connect with us

Breaking News

Cerere pentru drept la replică S.C. Drumuri și Poduri S.A.

Published

on

03.07.2018

S.C. DRUMURI ȘI PODURI S.A.

Urmare articolului publicat in portalul de stiri “ Calarasi news “, aparut in data de 22.06.2018, sub titlul “ Statia asfalt a SC. Drumuri si Poduri SA. Calarasi si-a incetat activitatea?! Cateva drumuri judetene vor ramane neterminate ?!, semnat de Catalin Cojocaru, va solicitam dreptul la replica, in acest sens depunand prezenta “ Cerere de drept la replica “, pentru o corecta informare a publicului citator.

 

Cerere de drept la replică

Articolul publicat de portalul de știri „Călărași News” sub titlul „Stația de asfalt a SC Drumuri și Poduri SA Călărași și-a sistat activitatea?! Câteva drumuri județene vor rămâne neterminate?!”, semnat de Cătălin Cojocaru conţine informaţii eronate cu privire la activitatea companiei și a directorului Marius Bogdan Militaru.

În virtutea dreptului la replică, vă transmitem mai jos punctul de vedere al SC Drumuri și Poduri SA, precum și solicitarea de a-l publica și a rectifica, în acest fel, informațiile eronate prezentate de dumneavoastră.

SC Drumuri și Poduri SA dezminte informaţiile publicate de portalul de știri Călărași News conform cărora:

  • activitatea stației de asfalt a SC Drumuri și Poduri SA a fost sistată la cererea conducerii societății, din cauză că noul director s-ar afla în conflict cu presupuse societăți private
  • angajații din cadrul SC Drumuri și Poduri SA Călărași nu mai au de ceva vreme de muncă
  • lucrările de asfaltare nu s-ar mai desfășura
  • compania se află în colaps financiar

Precizăm că la momentul publicării articolului nu existau comenzi de mixtură asfaltică pentru lucrările proprii sau ale terților, cu care SC Drumuri și Poduri SA se află în contract. Din acest motiv, doar INSTALAȚIA DE ÎNCĂLZIRE A BITUMULUI a fost temporar oprită, conform unei proceduri standard care se aplică în perioadele fără comenzi. Sistarea este justificată pentru a nu risipi resurse, respectiv energie electrică și gaze naturale, ambele necesare funcționării instalației.

Sistarea temporară a funcționării instalației NU afectează activitatea SC Drumuri și Poduri SA, cum în mod eronat și tendențios se arată în articolul mai sus menționat; angajații societății desfășurându-și, în continuare, programul conform contractelor de prestări servicii și furnizare încheiate de SC Drumuri și Poduri SA.

În continuare menționăm faptul că SC Drumuri și Poduri SA este în grafic cu toate lucrările pe care le prestează atât pentru Consiliul Județean Călărași, cât și pentru terți, neexistând întârzieri sau sistări ale acestora.

Nu în ultimul rând, SC Drumuri și Poduri SA NU se află în colaps financiar. Toți angajații SC Drumuri și Poduri SA își primesc salariile la timp, conform contractelor de muncă. În plus, odată cu instalarea noii conduceri a societății, s-a reușit achitarea la zi a datoriilor către colaboratori, acumulate de SC Drumuri și Poduri SA. În prezent, societatea nu are și nici nu a avut datorii la bugetul de stat și la bugetul asigurărilor sociale și fonduri speciale.

În plus, pentru a redresa pierderile din anul 2017, noua conducere a renegociat contractele cu furnizorii, a redus cheltuielile, fără a face disponibilizări și a încheiat noi contracte de prestări servicii și furnizare mixturi asfaltice, în condiții avantajoase pentru SC Drumuri și Poduri SA.

Având în vedere ușurința cu care am putut demonta afirmațiile tendențioase referitoare la  activitatea SC Drumuri și Poduri SA, considerăm că întreg articolul publicat de Călărași News” sub titlul „Stația de asfalt a SC Drumuri și Poduri SA Călărași și-a sistat activitatea?! Câteva drumuri județene vor rămâne neterminate?!” se bazează pe informații incorecte și neverificate.

 

Cu deosebită considerație,

Marius Bogdan Militaru, director general SC Drumuri și Poduri SA

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole