in

CENTURA DE SIGURANȚĂ SALVEAZĂ VIEȚI

Polițiștii din Călăraşi au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale, dintre care aproape 480, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, în urma unei acțiuni, desfășurate săptămâna trecută, pentru salvarea de vieți și reducerea efectelor accidentelor rutiere.

Acţiunea „Seatbelt” se înscrie în Calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Europene (T.I.S.P.O.L.) pentru anul 2017.

În perioada 13-19 martie a.c., Poliția Română a desfășurat, la nivel naţional, acţiunea „Seatbelt”, pentru salvarea de vieți și reducerea efectelor accidentelor rutiere, prin folosirea centurii de siguranţă şi a dispozitivelor de retenţie omologate.

Activitățile se înscriu în Calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Europene (T.I.S.P.O.L.) pentru anul 2017 şi s-a desfăşurat simultan pe teritoriul tuturor celor 28 de state membre ale U.E.

Pentru abaterile constatate, polițiștii călărăşeni au aplicat peste 500 sancțiuni contravenționale, dintre care 471, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 4 pentru nefolosirea căștilor de protecție și 57 pentru folosirea telefoanelor mobile fără dispozitiv sau accesorii de tip ”mâini libere”.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Ziua internațională a teatrului pentru copii și tineret – “World Day of Theatre for Children and Young People”

ULTIMĂ ORĂ| URMĂRIT NAŢIONAL, OPRIT PE AUTOSTRADĂ ŞI ÎNCĂTUŞAT