in

Cei 10 câştigători ai planurilor de afaceri din cadrul proiectului “KETANES” vor primi subvenţiile în valoare de 25.000 euro, vineri, 4 septembrie

Avem plăcerea de a vă invita în data de 4 septembrie 2020, ora 10:00, la Casa de Cultură a orașului Lehliu-Gară, la festivitatea de acordare a subvențiilor în valoare totală de 250.000,00 Euro către cei 10 câștigători ai concursului de planuri de afaceri organizat în cadrul proiectului KETANES.

      Cei 10 viitori antreprenori vor primi câte o subvenție în valoare de 25.000 Euro pentru înființarea firmelor și crearea de locuri de muncă la nivel local, esențiale pentru dezvoltarea comunității din Răzvani. Printre firmele care vor fi sprijinite se numără un service auto, două vulcanizări și o spălătorie, un magazin de legume-fructe, un fast food, o firmă de amenajări peisagistice, două săli de jocuri video pentru tineri și o farmacie.

Proiectul KETANES (ÎMPREUNĂ) este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Obiectivul proiectului este reducerea sărăciei și excluziunii sociale prin măsuri integrate în comunitatea Răzvani. Proiectul este implementat de Asociaţia C4C – Communication for Community, în parteneriat cu Primăria Orașului Lehliu-Gară, Școala Gimnazială nr. 1 Răzvani, Libro Events și Asociația Brahma.

               Iulian IACOMI                                                              Corneliu VIȘOIANU

          PRIMAR  Lehliu-Gară                                                        Manager proiect

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Patru tineri din Călărași, arestați după ce au furat bunuri dintr-un apartament

Lucrările Centrului de recuperare destinat copiilor diagnosticați cu autism și Sindrom Down, în grafic