Connect with us

Știri

Cazul din Roseți se complică. Anchetatorii îl contrazic pe Radu Costel și au noi suspiciuni

Published

on

Într-un caz șocant care a ținut întreaga comunitate din Călărași în suspans, Radu Costel, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după atacul sângeros pe care l-a comis în dimineața zilei de 6 octombrie în casa fostei concubine.

Costel a intrat peste fosta sa concubină, găsind-o în casă alături de noul ei iubit și părinții acesteia, declanșând un adevărat măcel în urma căruia toți cei patru au suferit răni grave și au ajuns la spital. Tatăl fetei a fost stropit cu combustibil și incendiat.

După patru zile de fugă, în care autoritățile l-au căutat intens pe Radu Costel, ancheta a început să prindă contur. Cu toate acestea, situația se complică din ce în ce mai mult, potrivit șefilor Poliției din Călărași. Într-o conferință de presă desfășurată la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, inspectorul șef Dumitrașcu Petronel a ridicat semne de întrebare cu privire la afirmațiile lui Radu Costel cu privire la cele patru zile petrecute în fugă.

Inspectorul șef Dumitrașcu Petronel a declarat că există motive serioase să se creadă că Radu Costel nu s-a ascuns în pădurea din zona Roseți pe durata celor patru zile. El suspectează că acesta ar fi putut fi ajutat de alte persoane în această perioadă, întărind astfel teoria că Radu Costel nu a acționat de unul singur în această situație.

Advertisement

Ancheta continuă, iar întrebările rămân fără răspuns în acest caz care a șocat comunitatea din Roseți.

Știri

20 de jandarmi au fost avansați în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași

Published

on

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași a avansat în grad 20 de jandarmi pentru modul de executare a misiunilor și îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. Festivitatea a avut loc la începutul săptămânii, în contextul sărbătoririi Zilei Naționale a României. 

Din cei 20 de jandarmi, un ofițer a fost avansat în gradul de locotenent – colonel, un ofțier în gradul de maior, 16 subofițeri în gradul de plutonier adjutant șef și doi subofițeri în gradul de plutonier adjutant. 

„Noile grade au fost înmânate de către colonelul Marcu Ionel ca urmare a rezultatelor deosebite înregistrate pe parcursul carierei de jandarm. Astfel de avansări, înaintea expirării stagiului minim în grad au loc cu ocazia Zilei Naționale a României și a Zilei Jandarmeriei Române.”, a declarat Ana-Maria Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

 

Advertisement

Continue Reading

Știri

Vasile Iliuță transmite urări de bine ceror care își aniversează onomastica

Published

on

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a luat parte la liturghia săvârșită de Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu cu ocazia sărbătorii Sfântului Mare Ierarh Nicolae, așa cum scrie pe o platformă de socializare.

Liturghia a avut loc în biserica „Sfânta Mare Muceniță Anastasia”, unde a mai fost prezent, printre alții, și Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. 

„Am aflat, din predica rostită astăzi, că viața acestui mare sfânt poate fi rezumată în două lecții de viață. Prima lecție este aceea a căutării neîncetate a Cuvântului lui Dumnezeu în tot ce facem și tot ce gândim. A doua lecție este cea care ne arată că este imposibil să cunoști Cuvântul Domnului și să nu-l folosești imediat prin acțiuni caritabile față de cei aflați în nevoie: de la Sfântul Nicolae învățăm caritatea activă care produce schimbări reale!”, a scris Vasile Iliuță pe Facebook. 

Președintele Consiliului Județean le urează călărășenilor să se bucure în pace de ziua Sfântului Nicolae și le transmite sănătate celor care își aniversează onomastica”. 

Advertisement

 

Continue Reading

Știri

Vezi filmele care rulează în decembrie la Cinema Călărași

Published

on

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași anunță programul filmelor ce vor rula în perioada 08 – 29 decembrie la Cinema 3D/2D Călărași. Vor rula 7 filme, printre care Wonka, cu Timothée Chalamet, Aquaman și Regatul Pierdut, cu Jason Momoa, și The Pod Generation, cu Emilia Clarke. 

Iată lista completă a filmelor și programul: 

Pentru copii, elevi, studenți și pensionari, prețul biletului este de 12 lei și 18 lei pentru persoanele cu vârsta de peste 14 ani. Biletele pot fi achiziționate doar fizic, de la casieria cinematografului, de marți până vineri între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 9:00 – 20:00. 

 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate