Connect with us

Știri

CAZ ȘOCANT! O tânără din Călărași de 19 ani, stabilită în Catania(Italia)- reușește să denunțe un italian de 74 de ani

Published

on

Ceea ce urmează să vă prezentăm în acest articol au fost inițial prezentate de emisiune italiană „Le Iene”,  în luna aprilie, 2017. Am dorit să investigăm în amănunt acest caz și să expunem lucrurile cu o certitudine clară.

Dorim să specificăm, încă de la început că ceea ce urmează poate avea un impact emoțional puternic. Sunt mărturisiri și fapte greu de privit și ascultat, o poveste de viață…

Ana Maria are 19 ani și se află în Italia de la vârsta de 13 ani (din 2010) însă chinurile prin care aceasta a trecut au început de la o vârstă foarte fragedă, când se afla încă în România. Mediul în care a trait, nu ia fost prielnic absolut deloc. Datorită violențelor la care era supusă din partea tatălui, mama Ana Mariei a plecat de acasă pe când aceasta avea doar 7.

De-a lungul anilor, Ana Maria a fost abuzată sexual chiar de tatăl său, așa cum povestește tânăra reporterului de la Le Iene dar fiind la o vârstă atât de fragedă, micuța Ana Maria de atunci nu a reușit să înțeleagă ce se întâmplă sau dacă este normal. La acest fapt a contribuit și modul înșelător în care tatăl, abuzând de aceasta, îi spunea că face aceste lucruri din dragoste.

Pe când Ana Maria avea 12 ani, tatăl fetei a ajuns la închisoare, motivul oficial dat de organele competente fiind de violență în familie, iar din cercetarile noastre și de acte de zoofilie. Ana Maria renunță la școală prin clasa a șasea și se hotărăște să plece în Italia, la mama sa. Într-un final, Ana Maria și fratele mai mic, pe nume  Ștefan, au ajuns să locuiască  din nou cu mama lor.

AM FOST LA FAMILIA ANA MARIEI ACASA – DE ACUM ÎI SPUNEM ANCUȚA – AȘA S-A IDENTIFICAT ÎNTRE PRIETENI

L-am găsit pe bătrân în fața porții, statea pe o piatra și își privea nepoata cum se juca la poarta singură.

„Ancuța, nepoțica mea, cuscra Leana era bunica lor. Pe mă-sa o chemă Dana. Și ta’su, nenorocitu… că ești mare… uite aici, în casa unde stătea, în camera asta de aici. Bucătărie, camera mare, baie și stătea fata aici, Dana, Ștefan și Ancuța. Dacă maică-sa a plecat în Italia cu (nr. nume persoană). A fost si el în Italia, până l-a prins poliția. Leana a luat-o în Italia, i-a făcut pașaport. Mama Ancuței are serviciu acolo, are mai multe…locuiță, a lor, a lu maică-sa.

Stăteam în camera aia și îi auzeam cum strigau.. „tată”, „mamă”… eu veneam încoace… 

După divorț, copiii s-au împărțit, fata la mama, băiatul la tată. După 3 luni de zile, tatăl și-a abuzat sexual copilul – conform declarațiilor făcute de bunicul fetei și al vecinilor. 

Bunicul a fugit în vecini și a sunat la poliție, iar aceștia au anunțat și salvarea pentru ai acorda îngrijiri de specialitate copilului ce tocmai fusese  abuzat de către propriul tată.

DE LA SCANDAL ÎN FAMILIE, LA ABUZ SEXUAL

Au ajuns în Italia, prin localitatea Catalia. Au fost nevoiți să locuiască într-o casă abandonată, împreună cu alte familii sărace. Ana Maria trebuia să își câștige existența din ceva. S-a apucat de cerșit pentru a-și ajuta mama și fratele cu bani. Aceasta obisnuia să cerșească în fața magazinelor dar serviciile sociale din Italia au luat-o pe Ana Maria și au dus-o într-un orfelinat, aceasta fiind minora în momentul în care a fost găsită cerșind în fața magazinelor. Autoritățile locale i-au cerut mamei sale să-și găsească o locuință și un loc de muncă pentru a-și putea întreține cei doi copii.

Mama fetei a încercat, din răsputeri să își aducă fiica acasa lângă ea și apelează la ajutorul unui italian pe nume Mario Puglisi. Acesta i-a oferit un loc de muncă și o casă în chirie în care să poată locui. Ana Maria se întoarce acasă la mama sa iar bărbatul italian le devine prieten apropiat al celor doua. După doar câteva săptămâni, bărbatul începe să o abuzeze pe Ana Maria, la care aceea dată, fata avea doar 13 ani. Acesta spunea că face toate aceste lucruri pentru că o iubește, bărbatul fiind  în vârstă de 70 de ani pe atunci.

Ana Maria îi povestește cu lacrimi în ochi reporterului emisiunii „Le Iene” – cu bărbatul italian, ajuns acum la vârsta de 74 de ani, o obliga să facă sex cu el, profitând de inocența și confuzia prin care fata trecea. După împlinirea vârstei de 15 ani, bărbatul o obliga să întrețină relații sexuale de fiecare dată când o vedea, ceea ce a mărturisit fata despre aceste raporturi sunt lucruri șocante și de nedescris.

Ana Maria l-a refuzat de mai multe ori să aibă raporturi sexuale cu italianul Mario Puglisi, aceasta o șantaja pe fată de fiecare dată spunându-i că dacă are o casă și nu le lipsește nimic, e totul datorită ajutorului acordat de el. Tinerei fete i-a fost frică să-i povestească toate aceste lucruri mamei sale de chinul prin care trecea, datorită faptului că banuia că nu va fi crezută, în special prin faptul că italianul i-a oferit mamei un loc de muncă și o casă în care să locuiască.

ȘI-A LUAT INIMA ÎN DINȚI ȘI L-A ÎNFRUNTAT

Tânăra fată a crescut și s-a maturizat, ajungând la vârsta de 19 ani, Ana Maria decide să pună capăt acestor chinuri și să împiedice ca pe viitor Mario Puglisi să mai aibă ocazia să facă și altor fete ceea ce ia făcut Ana Mariei, minoră, motiv pentru care a cerut ajutorul emisiunii Le Iene.

Tânăra, ajutată de reporterul emisiunii, stabilește o întâlnire cu italianul și merge să-i ceară socoteală pentru tot ce i-a făcut în toți acești ani. În tot acest timp, Ana Maria a avut o cameră ascunsă la ea cu ajutorul căreia a reușit să înregistreze toată conversația cu italianul.

Ana Maria își ia inima în dinți și se întâlnește cu Mario Puglisi, căruia îî cere explicații pentru toate abuzurile și suferințele pe care fata le-a suportat în toți acești ani.

După o discuție destul de aprinsă între italian și Ana Maria, discuție în care italianul confirmă acuzațiile pe care fata i le aduce, intervine reporterul emisiunii.

Italianul nu recunoaște cele ce s-au petrecut, ba mai mult, spune că a fost și la închisoare pentru crimă. Dar nu recunoaște nimic din ceea ce a recunoscut cu numai câteva minute în discuția cu tânăra.

Italianul a făcut o afirmație rasistă la adresa româncelor: Aceste românce te provoacă în toate modurile posibile, în toate modurile posibile”, afirmând ulterior că tânăra Ana Maria, la doar 13 ani îl provoca pe acesta să întrețină relații sexuale cu acesta. Domnule, cunoști aceea rasă, cunoști această rasă… Sunt românce, domnule, nu sunt italiane și o fac cu oricine”, spune Mario Puglisi reporterului de la Le Iene.

DENUNȚ LA POLIȚIA ITALIANĂ

Cu frică și cu ochii în lacrimi, Ana Maria, împreună cu reporterul ce emisiunii s-au dus la poliție și a încurajat-o pe fată să depună plângere împotriva acestui om.

Vineri, 21 aprilie 2017, procurorul adjunct Marisa Scavo și procurorul substitut Cristoforo Alessandro Camerano au semnat ordinul de arest preventiv pentru Mario Puglisi, cu acuzația de violență sexuală. Bărbatul a mai fost condamnat în trecut pentru o violență sexuală care a avut loc în anul 2013 dar și pentru omor.

În finalul reportajului, echipa Le Iene face un apel la cine vrea să o ajute pe tânăra noastră conațională cu un loc mai bun de muncă sau cu orice altceva, specificând că Ana Maria se află acum în dificultate și lucrează 7 zile din 7 ca îngrijitoare de noapte, unde este plătită cu numai 350 de euro pe lună.

Oricine vrea să ofere o mână de ajutor tinerei Ana Maria și familiei sale, poate scrie un e-mail la leiene@unaiutoperannamaria.com

SURSA https://www.rotalianul.com/catania-romanca-de-19-ani-abuzata-sexual-de-italian-de-74-de-ani-il-denunta-cu-ajutorul-emisiunii-le-iene/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Accident de circulație în Independența, un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de mașină

Published

on

Un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a pierdut viața luni noapte, după ce a fost lovit mortal de o mașină. Martorii oculari susțin că mașina a trecut efectiv peste el.

Bărbatul, cunoscut în comună ca fiind un consumator de alcool, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic.

La fața locului a intervenit imediat un echipaj de ambulanță, însă, din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața. Bărbatul a fost declarat decedat.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate detaliile legate de acest accident tragic. Cercetările sunt în curs pentru a determina circumstanțele exacte și pentru a se stabili responsabilitatea în acest caz de ucidere din culpă.

Continue Reading

Știri

Dosar penal deschis pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul economic

Published

on

ipj politie

La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei  22:50, în cadrul unei acțiuni polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, alături de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița, au efectuat un control la o societate comercială, din municipiul Oltenița.

În urma activităților, polițiștii au constatat faptul că nu a fost fiscalizată pe casa de marcat suma de 8.200 lei, încasată în ziua de 30 septembrie a.c., banii fiind confiscați și ulterior fiind aplicată sancțiunea contravențională în valoare de 30.000 lei.

Totodată, în cadrul societății comerciale au fost identificate 16 articole vestimentare ( tricouri, pantaloni scurți, etc) , purtând inscripția și însemnele unor mărci protejate, cu o valoare totală de 10.000 lei.

Pentru aceste bunuri nu au putut fi prezentate documente de proveniență și certificate de calitate și conformitate, existând suspiciunea că ar fi contrafăcute.

Bunurile au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Continue Reading

Știri

Elicoptere militare deasupra Călărașiului

Published

on

Mai multe elicoptere militare au fost surprinse deasupra municipiului Călărași, într-un eveniment care a stârnit interesul multora. Ctitorii vigilenți au trimis imagini și mesaje  redacției noastre pentru a ne informa despre această mișcare militară.

Elicopterele, grupate în formații, au survolat municipiul pentru mai multe minute. Ce anume căutau sau care era direcția lor, încercăm să aflăm.

Întrebarea firească care a apărut în mințile cetățenilor este: de ce au fost prezente aceste elicoptere militare la acest moment și în acest loc? Explicația ar fi că, în bazele militare din Borcea și Jegălia, care au confirmat că aceasta a fost o parte dintr-un exercițiu de antrenament.

Despre acest subiect, am mai scris și aici: Mobilizări la graniță. Avioane F16 și soldați americani prezenți într-o bază militară din Călărasi, pentru a desfășura misiuni comune

 

Continue Reading

Cele mai vizualizate