in

Cătălin are nevoie de ajutorul nostru! A fost diagnosticat cu cancer

La 20 de ani Cătălin se luptă cu cancerul. Anul trecut, în luna noiembrie a aflat că are o tumoare canceroasă la brațul drept. Tratamentul costa in jur de 3000 euro pe săptămână, iar părinții acestuia nu îl pot ajuta. Mama tânărului are un grad sever de handicat, iar tatăl lucrează pentru a-i întreține pe cei doi. Cătălin trebuie să facă în fiecare săptămână, timp de un an de zile citostatice la clinica Anadolu, din Turcia. Tânăru cere ajutorul oamenilor care ar putea să îl sprijine. Ieri a publicat pe o rețea de socializare un mesaj prin care cere ajutorul persoanelor care văd suferința acestuia.

Mă numesc Cătălin, am 20 de ani, locuiesc in comuna Radovanu, jud. Călărași și nu demult mi-am pierdut veselia care atât de mult mă caracteriza. Eram un tânăr ca oricare altul, gustam din viață și mă bucuram de ea, așa cum a fost ea mereu, cu bune si cu rele… Nu am fost niciodată un rebel, odată ce am terminat liceul am fost nevoit să mă angajez ca să-mi câștig pâinea. Nu provin dintr-o familie cu mari posibilități financiare: doar tatăl meu lucreaza, iar mama este bolnavă, având grad de handicap accentuat. Sunt unicul lor copil.
Viața mea era perfectă pentru mine, deși nu roz, dar mă mulțumeam cu ce aveam, îmi era de ajuns să știu că trăiesc, că pot visa, că pot să îmi ajut părinții, că pot să râd. Totul mergea cât se poate de bine până când în luna septembrie a anului trecut am observat o umflătură la mână. Inițial nu i-am acordat atenție, însă ea a început să se agraveze, astfel că o lună mai târziu, în noiembrie 2018, am fost la spitalul ,,Sf. Ioan” din București. După ce am făcut un Doppler, medicii m-au trimis să fac un RMN la spitalul ,,Foișorul de Foc”. Aici am facut si biopsia, de unde a reieșit un diagnostic tragic pentru mine, si anume rabdomiosarcom alveolar(cancer), cu recomandare de amputare a mâinii.


Am trecut printr-o perioada de disperare, în care am căutat soluții de orice fel. Dumnezeu m-a ajutat să găsesc soluția pe care am căutat-o și la care atât de mult am sperat. Soluția are un nume, cel mai frumos din lume, și care mi-a redat nădejdea: ANADOLU. Este vorba despre o clinică din Turcia, care mi-a oferit speranța unei vieți la fel ca cea pe care o aveam înainte. Ajuns în Turcia, după ce s-a efectuat un PETCT, s-a descoperit un ganglion la subraț și o posibilă tumoră în spatele nasului. Medicii mi-au spus că trebuie să încep tratamentul cu citostatice aproximativ un an.
Tratamentul cu citostatice din fiecare săptămână costă 3000 de euro, bani pe care nu îi am și pe care îmi este imposibil să îi strâng fără ajutorul tău!

TU EȘTI ȘANSA MEA! TE ROG, DĂ-MI ȘANSA LA VIAȚĂ ȘI DONEAZĂ ORICE SUMĂ ÎN CONTURILE PE CARE LE VOI LĂSA ÎN FINALUL POSTĂRII. ÎȚI MULȚUMESC!

În cazul în care există în apropierea com. Radovanu oameni care vor să mă ajute, putem lua legătura și personal.

CONT ÎN RON:TITULAR: Vasalateanu Darvin CatalinIBAN: RO07 RNCB 0066 1298 1166 0002BIC:RNCBROBUCONT

ÎN EURO:TITULAR: Vasalateanu Darvin CatalinIBAN: RO77 RNCB 0066 1298 1166 0003BIC: RNCBROBU

Paypal: https://www.paypal.me/rugapentrucatalin

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

AFC Dunărea Călărași își prezintă noul lot de jucători/ VIDEO

Piața Agroalimentară din Borcea este aproape gata!