in

Casa Demetriad, reabilitată de CJ Călărași

Investițiile Consiliului Județean Călărași continuă și anul acesta. Reabilitarea clădirii în care a funcționat Secția Copii a Bibliotecii județene reprezintă una din prioritățile administrației județene. Valoarea investiției se ridică șa 1,5 milioane de euro, iar finanțarea este susținută din fonduri europene.

Unitatea reabilitată, considerată monument istoric, va fi folosită pentru a găzduii ulterior Secția Științele Naturii a Muzeului Dunării de Jos, conform informării de astăzi făcute de CJ pe Facebook

“Am început lucrările de reabilitare a #Casei #Demetriad, clădire monument istoric în care a funcționat până anul trecut Secția Copii a Bibliotecii județene.

 

Clădirea, o bijuterie arhitecturală, este restaurată pe bani europeni în cadrul Programului Interreg România-Bulgaria având o valoare de 1, 5 milioane euro.

După finalizarea lucrărilor, în această locație, Consiliul Județean Călărași va deschide Secția Științele Naturii a Muzeului Dunării de Jos.” – se arată în postare CJC Călărași de astăzi

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Deputatul PSD Cristian Sefer critică guvernul Orban pentru felul în care folosesc banii românilor

Fundeni/ Gheorghiță Cărtușanu: “Proiectele mele trebuie continuate pentru dezvoltarea localității”