in

Carmen Avram, lovitură sub centură pentru Dan Barna: și-au bârfit țara și au mințit!

Europarlamentarul PSD, Carmen Avram, susține că raportul MCV este rezultatul politicii purtate de PNL și USR la Bruxelles. Avram consideră că multe dintre acuzațiile colportate la Bruxelles au fost lansate ”chiar de personaje care au, mai nou, dosar penal, pentru suspiciuni de fraudă cu fonduri europene”.

“Prietenii României” au comis-o din nou. După ce şi-au bârfit țara până au făcut spume şi au mințit pe la Bruxelles cât i-au ținut puterile, ni s-a facut iar un MCV după chipul şi asemănarea lor. Pe scurt, să ne fie clar la toți, suntem mai corupți şi mai retrograzi şi mai răi cu fiecare zi. Noi, românii, că despre România se vorbeşte. În paralel, bulgarii, care au şi ei opoziție, dar decentă, cu bun simț şi drag de neam, au ținut capul sus, coloana dreaptă, mintea limpede şi privirea mândră. N-au exportat scandal si minciună. Au făcut front comun. Şi, ce să vezi, se îndreaptă spre ridicarea MCV! Dar ştiți care e ironia maximă? Că multe, foarte multe dintre minciunile despre România au fost inventate şi împrăştiate chiar de personaje care au, mai nou, dosar penal, pentru suspiciuni de fraudă cu fonduri europene. Minunat!”, scrie Carmen Avram.

 
 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Belciugatele: Primarul Gurlui a rebotezat numele unei străzi care a primit numele celebrul scriitor Nedelciu Mircea, motivul fiind gradul de rudenie dintre personalitate și fostul edil Dinei

Investițiile Consiliului Județean Călărași la baza sportivă “Ion Comșa” continuă