Connect with us

Sport

Campionatul Național și Cupa FRAMC de Kickboxing: Rezultate Remarcabile pentru Clubul Sportiv Addras & Fight Club Călărași

Published

on

Campionatul Național și Cupa Federației Române de Arte Marțiale de Contact (FRAMC) de Kickboxing, desfășurate conform regulamentului WAKO pentru proba de ring LOW KICK și probe de tatami, au adunat la start 22 de cluburi afiliate și peste 200 de sportivi. Competiția a fost una acerbă, cu luptători talentați demonstrându-și abilitățile în ring.

Performanțe Notabile pentru Clubul Sportiv Addras & Fight Club Călărași

Luptătorii Clubului Sportiv Addras & Fight Club Călărași au obținut rezultate impresionante, aducând acasă numeroase medalii:

 • 3 Medalii de Aur 🥇
 • 6 Medalii de Argint 🥈
 • 8 Medalii de Bronz 🥉

Aceste realizări au propulsat clubul pe locul al treilea în clasamentul general pe cluburi, o realizare remarcabilă ce reflectă talentul și dedicarea sportivilor și antrenorilor.

Rezultate Individuale

Advertisement

În cadrul competițiilor de kick light și light contact, sportivii au obținut următoarele medalii:

Kick Light:

 • Argint: Minea Mario
 • Bronz: Grosu Alexandru, Mita Eduard, Iuga Costin, Purcarea Robert Andrei, Ilie Ștefan

Light Contact:

 • Argint: Minea Mario, Grosu Alexandru
 • Bronz: Mita Eduard, Drăgan Nicolas

Clasamentul pe Echipe (22 cluburi):

 1. Scorpions Iași
 2. Preda Pitești
 3. Fight Club Călărași & Addras

Aceste rezultate reflectă munca asiduă și pregătirea intensă a sportivilor, care au demonstrat determinare și abilități excepționale pe parcursul competiției. Performanțele lor au adus onoare clubului și au contribuit la creșterea reputației acestuia în lumea kickboxingului românesc.

Felicitări tuturor participanților și mult succes în viitoarele competiții!

Advertisement

Sport

Gabriela Cuc aduce aurul european la Călărași în luptele pe plajă! Cum a decurs Campionatul de la Timișoara pentru Gabriela și colega ei, Florentina Biru

Published

on

By

Gabriela Cuc, sportiva de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Călărași și vicecampioana la Campionatul Mondial de Lupte din 2023, a obținut titlul de campioană europeană la lupte pe plajă la categoria de vârstă U20. Campionatul European de Lupte pe Plajă la categoriile de vârstă U15, U17și U20 s-a desfășurat la Timișoara între 18 și 21 iulie și a atras un număr impresionant de participanți din 19 țări.

Gabriela a concurat în categoria de greutate de 60 kg, unde a demonstrat o performanță remarcabilă. În meciurile eliminatorii, ea s-a impus în fața româncei Andreea Tabita Bodea, a ucrainencei Yelyzaveta Khoma și a grecoaicei Lydiq Kamellopolou. În semifinale, a întâlnit-o din nou pe românca Ana Maria Geanina Rotaru, pe care a reușit să o învingă după ce anterior fusese învinsă de aceasta în grupele preliminare.

Finala a fost o reeditare a duelului cu Ana Maria Geanina Rotaru, unde Gabriela Cuc și-a demonstrat superioritatea și a obținut victoria, cucerind astfel medalia de aur. În cadrul acestei competiții, Gabriela a strălucit prin tehnica și determinarea sa, punctând decisiv în momentele cheie ale fiecărui meci.

Meciurile din categoria U20, unde a concurat Gabriela, s-au desfășurat vineri, 19 iulie, în două sesiuni: sesiunea de dimineață pentru calificări și sesiunea de seară pentru tururile eliminatorii și finale. Un meci de lupte pe plajă durează trei minute fără pauză, iar primul sportiv care ajunge la trei puncte este declarat câștigător.

Advertisement

La această competiție, România a fost reprezentată de 98 de sportivi, dintre care 101 la feminin. În total, au participat 279 de luptători din țări precum Azerbaidjan, Bulgaria, Chile, Egipt, Spania, Franța, Georgia, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Norvegia, Slovenia, Serbia, Siria, Ucraina, Statele Unite ale Americii și Turcia.

În aceeași competiție, colega Gabrielei Cuc, Florentina Biru, de la CSM Călărași, a obținut locul III la categoria +70 kg, demonstrând astfel valoarea sportivilor români la nivel european.

Rezultatele finale, la categoria 60 kg, au fost:
– Gabriela Cuc – locul I
– Ana Maria Geanina Rotaru – locul II
– Florentina Georgiana Mantoc – locul III

Campionatul European de Lupte pe Plajă a fost o oportunitate excelentă pentru tinerii sportivi să își demonstreze abilitățile și să concureze la cel mai înalt nivel. Performanțele Gabrielei Cuc și ale celorlalți sportivi români au confirmat încă o dată talentul și pregătirea excelentă a acestora.

Advertisement
Continue Reading

Sport

Turneul Top Team XIOM: Spectacol de tenis de masă la Călărași

Published

on

În weekendul 20-21 iulie 2024, Sala Polivalentă din Călărași va fi gazda unui eveniment sportiv de excepție, Turneul Top Team XIOM. Acest turneu de tenis de masă promite să aducă împreună cei mai talentați jucători din țară, într-o competiție plină de energie și spectacol.

Programul Competiției

Sâmbătă, 20 iulie 2024 va fi dedicată turneului pe echipe pentru categoriile Elite și Avansați. Meciurile vor începe la ora 9:00 și se vor desfășura până la ora 19:00, oferind o zi întreagă de adrenalină și emoții pentru participanți și spectatori deopotrivă.

Duminică, 21 iulie 2024, va continua cu turneul pe echipe pentru categoria Open. Și în această zi, competițiile se vor desfășura între orele 9:00 și 19:00, promițând dueluri spectaculoase și un nivel înalt de joc.

Advertisement

Sponsori și Parteneri

Turneul este susținut de Primăria Municipiului Călărași și de sponsori de renume care contribuie la organizarea acestui eveniment de mare amploare:

– Aldis SRL Călărași, cunoscuți pentru implicarea lor în susținerea sportului local.

– XIOM, unul dintre liderii mondiali în echipamente de tenis de masă, și sponsorul principal al turneului.

– Global Network și Andro Gir SRL, parteneri ce sprijină dezvoltarea și promovarea tenisului de masă în România.

Advertisement

Turneul Top Team XIOM nu este doar o competiție, ci și o oportunitate pentru jucători și fani de a se întâlni și de a împărtăși pasiunea comună pentru tenisul de masă. Evenimentul promite să ofere momente memorabile și să încurajeze spiritul sportiv.

Invităm toți iubitorii de sport să participe și să susțină echipele favorite în acest weekend dedicat excelenței în tenisul de masă. Sala Polivalentă din Călărași va fi locul unde talentul și dedicarea se vor întâlni într-un spectacol de neuitat.

Continue Reading

Fotbal

Dunărea Călărași a jucat primul meci de verificare din pre-sezon! Echipa își dorește să promoveze în Liga a 2-a

Published

on

AFC Dunărea Călărași a jucat sâmbătă (13 iulie 2024) prima dintre cele cinci partide de verificare, în vederea sezonului de Liga a 3-a. Meciul a avut loc la baza Prefab Modelu împotriva echipei Dunărea U19. La acest joc au participat peste 25 de tineri jucători călărășeni, dintre care clubul îi va selecta pe cei mai promițători pentru viitor. Selecțiile vor avea loc la șase luni, astfel încât toți tinerii județului să beneficieze de o selecție corectă și transparentă, mai precizează clubul. 

Dunărea Călărași a jucat sâmbătă primul meci de verificare din pre-sezon. Pregătirile pentru meciul de sâmbătă au început pe 10 iulie, sub conducerea noului antrenor – Mircea Ștefan. Pentru jucători, perioada aceasta este reprezentată de antrenamente intense. 

Pe lângă meciul jucat împotriva echipei Dunărea U19, fotbaliștii călărășeni vor mai juca încă patru amicale în perioada 20 iulie – 24 august. Iată programul: 

 • Sâmbătă, 20 Iulie, 10:00, Cuza Vodă 

AFC Dunărea Călărași (Liga 3) vs. ACS Zarea Cuza Vodă (Liga 4, seria A, loc 7) 

 • Sâmbătă, 27 Iulie, 10.30, Baza Prefab Modelu

AFC Dunărea Călărași (Liga 3) vs. CS Gloria Băneasa (Liga 3, seria 3, loc 6) 

 • Sâmbătă, 17 August, 10.30, Baza Prefab Modelu

AFC Dunărea Călărași (Liga 3) vs. Sporting Liești (Liga 3, seria 2, loc 4) 

 • Sâmbătă, 24 August, 10:30, Baza Prefab Modelu 

AFC Dunărea Călărași (Liga 3) vs. SCM Dunărea Giurgiu (Liga 3, seria 4, loc 4)

La începutul lunii iulie a fost prezentat noul staff tehnic al clublui. Ștefan Mircea este antrenorul princilap, Marius Milea, preparator fizic, Victor Petre, antrenor secund, Gabriel Popa, antrenor cu portarii, iar Farin Cătălin este team manager. 

Advertisement

Dunărea Călărași își propune să promoveze tinere talente și are obiectivul de a reveni în Liga a 2-a. 

Continue Reading

Cele mai vizualizate