in

Campanie de donații pentru Spitalul Județean de Urgență Călărași

Managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași “Dr. Pompei Samarian”, Bogdan Mihai, a transmis în cursul zilei de sâmbătă un mesaj pe Facebook prin care face apel la conștientizarea nevoilor reale pe care pacienții le au la sosirea în unitatea medicală. Iată mesajul integral postat de manager:

Sistemul medical din România nu e perfect. Știm toți asta. Nu era perfect nici acum un an. Nici acum 10 ani, nici acum 20 de ani. Și probabil că nu o să fie nici de acum mulți ani înainte. Este clar că trebuie reformat.
Deși știm asta, în acest moment critic, noi căutăm perfecțiunea acum, într-o situație în care toate sistemele medicale din lume pe care le credeam perfecte sunt depășite. Mai mult, căutăm senzaționalul. Că vinde. Eu nu caut senzaționalul. Caut soluții. În permanență.

După ce am obținut tot ce s-a putut de la autoritățile locale, am început să am discuții cu oamenii de afaceri locali, pentru a-i conștientiza asupra nevoilor pe care le are Spitalul de Urgență Călărași.
Am găsit oameni dornici să ne sprijine, care au înțeles gravitatea situației în care ne aflăm cu toții.
Cred că despre asta este vorba într-o situație de criză. De înțelegere și de ajutor.
Reciproc.

În câteva zile o să sărbătorim 1 decembrie.Vă invit ca anul acesta să fim buni români, nu doar atunci când ne punem un steag la mașină sau pe facebook.
Hai să fim buni români prin sprijinul pe care îl putem acorda instituției care, la un moment dat, poate face diferența între viață și moarte. Pentru fiecare dintre noi.
Da. Știu și faptul că aveți multe să ne reproșați. Și eu am. Le știu cam pe toate. Pentru restul o să am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Pe unele am început să le rezolv.
Pe altele o să avem timp, după ce o să trecem împreună de acest hop. De această dată nu vă mai las numărul de telefon. Sunt sigur că îl aveți.

3.3 4 votes
Article Rating

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Un ambulanțier de la Serviciul de Ambulanță Călărași a murit din cauza COVID-19

Județul Călărasi sub cod galben de ninsori