Connect with us

Știri

Călărașiul va avea încă un centru comercial important

Published

on

Planul Urbanistic Zonal pentru Ansamblul galerii comerciale, supermarket, spălătorii auto, amenajări exterioare, și accesuri, pilon publicitar, împrejmuire, situat în Călărași Strada Varianta  Nord nr. 83, a primit aprobarea Consiliului Local Călărași în data de 25 mai 2023. Această hotărâre reprezintă un pas important pentru dezvoltarea municipiului Călărași și pentru diversificarea opțiunilor comerciale disponibile în zonă.

Proiectul a fost realizat de societatea COMETEX SRL, o companie cu o vastă experiență în domeniul comercial, care și-a propus să dezvolte un ansamblu comercial modern și atrăgător în această locație. Ansamblul propus va fi compus dintr-un lanț de magazine și spălătorie auto, oferind astfel o gamă largă de servicii și produse pentru comunitatea locală.

Prin implementarea acestui proiect, COMETEX SRL urmărește să ofere locuitorilor municipiului Călărași o experiență de cumpărături convenabilă și diversificată. Supermarketul va aduce în zonă o varietate de produse alimentare și non-alimentare, asigurând accesibilitate și calitate pentru consumatori. În plus, spălătoria auto va oferi servicii profesionale de curățare și întreținere a autovehiculelor, contribuind la creșterea confortului și siguranței în utilizarea acestora.

Pe lângă facilitățile comerciale, proiectul va include și amenajări exterioare, accesuri și un pilon publicitar, care vor contribui la estetica și funcționalitatea generală a ansamblului. De asemenea, se va realiza și o împrejmuire adecvată, asigurându-se astfel securitate și protecție pentru toți utilizatorii. Prin dezvoltarea unui ansamblu comercial modern și funcțional, municipiul Călărași își consolidează statutul de centru urban în plină expansiune, capabil să satisfacă nevoile și cerințele unei comunități în continuă creștere.

Știri

Accident de circulație în Independența, un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de mașină

Published

on

Un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a pierdut viața luni noapte, după ce a fost lovit mortal de o mașină. Martorii oculari susțin că mașina a trecut efectiv peste el.

Bărbatul, cunoscut în comună ca fiind un consumator de alcool, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic.

La fața locului a intervenit imediat un echipaj de ambulanță, însă, din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața. Bărbatul a fost declarat decedat.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate detaliile legate de acest accident tragic. Cercetările sunt în curs pentru a determina circumstanțele exacte și pentru a se stabili responsabilitatea în acest caz de ucidere din culpă.

Continue Reading

Știri

Dosar penal deschis pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul economic

Published

on

ipj politie

La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei  22:50, în cadrul unei acțiuni polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, alături de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița, au efectuat un control la o societate comercială, din municipiul Oltenița.

În urma activităților, polițiștii au constatat faptul că nu a fost fiscalizată pe casa de marcat suma de 8.200 lei, încasată în ziua de 30 septembrie a.c., banii fiind confiscați și ulterior fiind aplicată sancțiunea contravențională în valoare de 30.000 lei.

Totodată, în cadrul societății comerciale au fost identificate 16 articole vestimentare ( tricouri, pantaloni scurți, etc) , purtând inscripția și însemnele unor mărci protejate, cu o valoare totală de 10.000 lei.

Pentru aceste bunuri nu au putut fi prezentate documente de proveniență și certificate de calitate și conformitate, existând suspiciunea că ar fi contrafăcute.

Bunurile au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Continue Reading

Știri

Elicoptere militare deasupra Călărașiului

Published

on

Mai multe elicoptere militare au fost surprinse deasupra municipiului Călărași, într-un eveniment care a stârnit interesul multora. Ctitorii vigilenți au trimis imagini și mesaje  redacției noastre pentru a ne informa despre această mișcare militară.

Elicopterele, grupate în formații, au survolat municipiul pentru mai multe minute. Ce anume căutau sau care era direcția lor, încercăm să aflăm.

Întrebarea firească care a apărut în mințile cetățenilor este: de ce au fost prezente aceste elicoptere militare la acest moment și în acest loc? Explicația ar fi că, în bazele militare din Borcea și Jegălia, care au confirmat că aceasta a fost o parte dintr-un exercițiu de antrenament.

Despre acest subiect, am mai scris și aici: Mobilizări la graniță. Avioane F16 și soldați americani prezenți într-o bază militară din Călărasi, pentru a desfășura misiuni comune

 

Continue Reading

Cele mai vizualizate