in

Călărași: Un buldoexcavator sapă terasamentul căii ferate de pe strada Locomotivei / FOTO

În această după amiază, orele 18.00, în municipiul Călărași, un cetățean a sesizat faptul că, pe strada Locomotivei, un buldoexcavator s-a apucat să sape terasamentul căii ferate ce aparține CFR, motivul invocat fiind acela că nu poate fi parcat un TIR. S-a săpat atât de mult încât calea ferată era cât pe ce să fie suspendată. 

Din informațiile pe care le avem, la fața locului a venit un echipaj al Direcției Poliția Locală Călărași care a identificat și care va aplică sancţiuni pentru cei ce au pus în pericol traficul feroviar. După ce buldoexcavatorul plătit de societatea comercială a lărgit strada, acesta a intrat în curtea societății.

Daniel Anghel, directorul Poliției Locale Călărași a spus că s-a intervenit cât se poate de legal, intervenind cu polițiști locali care au identificat persoana care a manipulat buldoexcavatorul, dar și firma cu pricina care a solicitat nelegal modificarea terasamentului căii ferate.

Dragoș Coman, viceprimarul municipiului Călărași care are în responsabilitate activitatea Poliției Locale din Călărași ne-a asigurat că această faptă comisă nu va rămâne nesancționată de organele abilitate. Viceprimarul scoate în evidență faptul că nu e vorba de sancțiune ce va fi aplicată, cât faptul că a fost pus în pericol transportul feroviar.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cercetat de polițiști pentru infracțiuni economice

Update: Copilul de un an și șase luni care a ajuns în stare gravă în urma unui accident a decedat