in ,

Călărași: În timpul unui transport de persoane, un microbuz a rămas fără roțile din partea dreaptă, spate. Șoferul a reacționat în ultimul moment

În timpul unei curse efectuate de unul dintre microbuzele firmei S.C. MOBIL S.R.L., roțile din spate, dreapta, s-au desprins în timp ce acesta se deplasa pe ruta Călărași-București. Locul în care s-a petrecut evenimentul a fost într-o curbă, la intrare în Plevna, jud. Călărași.

Din primele informații, numărul pasagerilor nu era mai mare de 10. SC MOBIL SRL este o societate de transport persoane ce are ca principal obiect de activitate transportul public de persoane  intern si international cu plecare preponderent din Călărași.

În spațiul public au apărut mai multe postări ce fac referire la acest eveniment care era să se termine tragic pentru călătorii acestui microbuz și alți participanți în trafic.

Contactat telefonic, administratorul societății S.C MOBIL. S.R.L.,  DUMITRU GABRIEL MARIAN a  făcut următoarele declarații asupra evenimentului de astăzi:

Reporter Călărași News: Astăzi, într-o cursă la ora 10:50, către Capitală, undeva într-o curbă, la intrarea în Plevna, unul dintre microbuzele ce efectua o cursă a fost implicat într-un eveniment nu tocmai bun. Roțile din spate, dreapta ale microbuzului au sărit în timpul mersului, ce ne puteți spune?

DUMITRU GABRIEL MARIAN/ S.C. MOBIL S.R.L:  Șoferul a plecat cu cealaltă mașină, după-amiază, acum și îl aștept să vină. Să văd despre ce a fost vorba, n-am apucat să vorbesc cu el.

Reporter Călărași News: Au fost victime în acest incident?

S.C. MOBIL S.R.L:  Nu, nicio victimă. 

Reporter Călărași News: Mașina avea revizia tehnică făcută/ITP?

S.C. MOBIL S.R.L: Da, IPT-ul era la zi, nu îmi pot da seama despre ce este vorba… 

Reporter Călărași News: Care a fost, de fapt problema, tehnic vorbind…? S-a rupt ceva?

S.C. MOBIL S.R.L: Da, niște piulițe, dar nu știu, mă gândesc la cineva care să ne fi făcut treaba asta… un binevoitor, ceva. Vă dați seama, sunt ambele roți. 

In urma discuției dintre reporterul Călărași News și administratorul acestei sociețăți de transport public, acesta ne-a asigurat că ne vor comunica ceea ce se stabilește la o analiză amănunțită a microbuzlui.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Fotbal| Liga a 4-a| Progresul Fundulea câștigă meciul cu Spicul Vâlcelele| juniori “D”| scor final 6-4

Fotbal| Liga a 4-a | Spicul Vâlcelele înfrânge Progresul Fundulea, scor final 5- 2