Connect with us

Breaking News

Călărași: În timpul unui transport de persoane, un microbuz a rămas fără roțile din partea dreaptă, spate. Șoferul a reacționat în ultimul moment

Published

on

În timpul unei curse efectuate de unul dintre microbuzele firmei S.C. MOBIL S.R.L., roțile din spate, dreapta, s-au desprins în timp ce acesta se deplasa pe ruta Călărași-București. Locul în care s-a petrecut evenimentul a fost într-o curbă, la intrare în Plevna, jud. Călărași.

Din primele informații, numărul pasagerilor nu era mai mare de 10. SC MOBIL SRL este o societate de transport persoane ce are ca principal obiect de activitate transportul public de persoane  intern si international cu plecare preponderent din Călărași.

În spațiul public au apărut mai multe postări ce fac referire la acest eveniment care era să se termine tragic pentru călătorii acestui microbuz și alți participanți în trafic.

Contactat telefonic, administratorul societății S.C MOBIL. S.R.L.,  DUMITRU GABRIEL MARIAN a  făcut următoarele declarații asupra evenimentului de astăzi:

Reporter Călărași News: Astăzi, într-o cursă la ora 10:50, către Capitală, undeva într-o curbă, la intrarea în Plevna, unul dintre microbuzele ce efectua o cursă a fost implicat într-un eveniment nu tocmai bun. Roțile din spate, dreapta ale microbuzului au sărit în timpul mersului, ce ne puteți spune?

DUMITRU GABRIEL MARIAN/ S.C. MOBIL S.R.L:  Șoferul a plecat cu cealaltă mașină, după-amiază, acum și îl aștept să vină. Să văd despre ce a fost vorba, n-am apucat să vorbesc cu el.

Reporter Călărași News: Au fost victime în acest incident?

S.C. MOBIL S.R.L:  Nu, nicio victimă. 

Reporter Călărași News: Mașina avea revizia tehnică făcută/ITP?

S.C. MOBIL S.R.L: Da, IPT-ul era la zi, nu îmi pot da seama despre ce este vorba… 

Reporter Călărași News: Care a fost, de fapt problema, tehnic vorbind…? S-a rupt ceva?

S.C. MOBIL S.R.L: Da, niște piulițe, dar nu știu, mă gândesc la cineva care să ne fi făcut treaba asta… un binevoitor, ceva. Vă dați seama, sunt ambele roți. 

In urma discuției dintre reporterul Călărași News și administratorul acestei sociețăți de transport public, acesta ne-a asigurat că ne vor comunica ceea ce se stabilește la o analiză amănunțită a microbuzlui.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Scăpări de gaze pe Varianta Nord din Călărași

Published

on

O nouă alertă duminică noapte în Călărași pentru pompierii militari. 

Un nou apel prin 112 a mobilizat mai multe echipaje de intervenție din structura CBRN a ISU Călărași, care au fost solicitate sa intervină pe Varianta Nord a municipiului Călărași, unde un salariat al Cimitirului Sf. Lazar a sesizat un miros puternic de gaze.

Intervenția este în dinamica la acest moment.

Continue Reading

Cele mai accesate articole