in

Călărași: Mai multe “vaci maidaneze” au atacat scuarul de pe strada București. Un biciclist susține ca a fost fugărit de animale

Mai multe vaci lăsate libere de proprietari terorizează de mai bine de un an șoferii din Călărași și localnicii din cartierul Mircea Vodă. Proprietarii au primit de-a lungul timpului mai multe sancțiuni aplicate de Poliția Locală Călărași, dar proprietarul nu a luat nici un fel de măsură.

În seara de sâmbătă, 5 octombrie, mai multe vaci au scăpat dintr o proprietate și au “atacat” scuarul de pe strada București din zona Mircea Vodă. Șoferii s-au amuzat de această situatie, alții au făcut poze și le-au claxonat.

Un biciclist care circula pe strada București susține ca a fost alergat de una din vaci. “Am avut noroc că mi-am dat seama la timp ca vrea să mă lovească, altfel eram pe jos. Le-am văzut și acum ceva timp pe aici. Poate cei din primărie le folosesc să tundă gazonul de pe scuar.”

Vacile vor fi confiscate de o direcție din cadrul Primăriei Municipiului Călărași, iar proprietarul va fi chemat sa dea explicații pentru situație.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 33.333333%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 66.666667%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ANSAMBLUL FOLCLORIC “ROSEȚI” CÂȘTIGĂ PREMIUL I LA FESTIVALUL CONCURS DE LA CRAIOVA

PSD/ Deputalul Sorin Vrăjitoru critică dur administrația liberală a municipiului Călărași -VIDEO