in , ,

Călărași: Beţi la volan şi fără permise de conducere, prinşi de poliţişti

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depistat în trafic, în ultimele patru zile, șase conducători auto care au condus sub influența băuturilor alcoolice sau fără permis.

Pe numele acestora polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis sau sub influența alcoolului.

În perioada 22 – 25 septembrie a.c., polițiștii din Călărași au depistat 6 șoferi, care conduceau autovehicule, pe drumurile publice din județul Călărași, fără a deține permis sau în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Dintre aceștia, 4 conducători auto au fost depistați conducând autovehicule fără a deține permis, iar la un conducător auto, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a înregistrat o valoare  de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice.

Poliţiştii vor continua acţiunile în trafic, pentru salvarea de vieţi omeneşti, prin identificarea şi tragerea la răspundere a celor care nesocotesc riscurile şi conduc autovehicule fără a fi posesori de permise de conducere sau după ce au consumat alcool!

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Elevii, bătaia de joc a Primăriei Municipiului Călărași…

Inspectoratul Școlar al Județului Călărași, poziție oficială în cazul transportului local cu mijloace în comun