Connect with us

INFO TRAFIC

Călărași: Accident grav pe DN4. Un bărbat a decedat, alte două persoane, rănite. A fost solicitat un elicopter SMURD

Published

on

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi, 28 Ianuarie, la ora 12:00, în orașul Budești, pe DN 4, la ieșirea dintre Oltenița. Două vehicule, o dubă și un autoturism cu trei ocupanți, au fost implicate în tragicul incident, soldat cu un deces și două persoane rănite.

Potrivit primelor informații, un bărbat în vârstă de 47 de ani, pasager în autoturism, a fost declarat decedat la fața locului, în ciuda eforturilor medicilor de resuscitare.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 41 de ani, a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.

Cel de-al treilea implicat, șoferul dubei în vârstă de 52 de ani, a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

Advertisement

Elicopterul SMURD a intervenit de urgență, aterizând la 12:09. Accidentul tragic s-a petrecut în apropiere de Budești, spre Șoldanu, iar cercetările continuă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Stirea inițială, 11:30

Prima victimă, un bărbat în vârstă de 47 de ani, pasager în autoturism și aflat în stare de încarcerare, a fost declarată decedată după ce medicii au încercat să-l resusciteze. Din păcate, din cauza multiplelor traumatisme, viața acestuia nu a mai putut fi salvată.

A doua victimă, conducătorul autoturismului, un bărbat de 41 de ani, a fost preluat de un elicopter și transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

A treia persoană implicată în accidentul de circulație este șoferul dubei, un bărbat de 52 de ani din Budești, prezentând multiple traumatisme și suspiciuni de fractură a unui membru inferior. A fost preluat de o ambulanță și transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

Elicopterul SMURD a aterizat la 12:00 și a preluat de urgență un bărbat de 41 de ani, conducătorul auto, transportându-l la Spitalul Floreasca.

Advertisement

INFO TRAFIC

Ciocănești: Un șofer a ajuns cu mașina în gardul unei gospodării

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Un incident nefericit a avut loc duminică, 3 martie, ora 13:30, în comuna Ciocănești, când o mașină a derapat și a ajuns suspendată în gardul unei gospodării. Șoferul a scăpat piciorul pe accelerație și a ajuns să piardă controlul mașinii. O bubuitură puternică i-a scos pe vecini din case.

Cu toate acestea, a scăpat nevătămat, ca printr-o minune am putea spune. Mașina a suferit daune semnificative, la fel ca și gardul localnicului.

Norocul a făcut ca nimeni să nu fie prezent pe trotuar în momentul impactului. Aceștia au sărit în ajutorul șoferului.

Acum, șoferul trebuie să-l despăgubească pe proprietarul locuinței care s-a ales cu pagube la gard.

Advertisement

Continue Reading

INFO TRAFIC

Accident de circulație pe Autostrada A2, km. 44. Două mașini implicate, o persoană rănită

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Un nou accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 15:00, pe Autostrada 2, la kilometrul 44, pe sensul către Constanța. Două autoturisme s-au acroșat, iar unul dintre șoferi a fost rănit.

Din fericire, nu sunt persoane încarcerate, însă circulația este afectată în zonă. Echipajele de pompieri militari de la ISU Călărași, zona Lehliu, intervin pentru eliberarea carosabilului și preluarea victimelor, care urmează să fie transportate la cele mai apropiate unități medicale pentru îngrijiri de urgență.

În curs de actualizare…

Advertisement
Continue Reading

INFO TRAFIC

Probleme la DJ 310: Drumul dintre DN21 și Cuza Vodă intră în reparații după doi ani de la deschidere. Șoferii spun că lucrarea a fost făcută prost

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Inaugurat în a doua parte a anului 2022, sectorul de drum județean DJ 310 care pornește din DN 21 și ajunge în satul Călărași Vechi din comuna Cuza Vodă, a intrat acum în reparații.

Bucata de drum a devenit un pericol pentru șoferi, înregistrând deteriorări rapide și apariția gropilor. Șoferii au semnalat această problemă în spațiul public, solicitând responsabililor acestor lucrări să suporte cheltuielile cu reparațiile autoturismelor.

Potrivit unor informații furnizate din rândul cel care s-au ocupat de lucrare, deteriorarea drumului ar fi fost cauzată de staturile care formează solul din zona respectivă. Cu toate acestea, localnicii resping această explicație, susținând că problema este la calitatea proastă a lucrărilor efectuate de firma Drumuri și Poduri Călărași.

Reprezentanții companiei Drumuri și Poduri Călărași au luat măsuri și au decis să reintervină pentru reabilitarea drumului DJ 310.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate