in

Călărași: Accident grav la Orizont. Trei victime, dintre care o persoană încarcerată. VIDEO

UPDATE 29.09.2018 

O persoană de sex feminin, vârstă 68 ani, a decedat în cursul nopții de 28 – 29 sept 2018 din cauza multiplelor traumatisme suferite în urma accidentului


Un accident rutier a avut loc în această după-amiază în municipiul Călărași, la Orizont, în jurul orelor 17.35. Două autoturisme și un pieton au fost implicate în eveniment. Trei victime dintre care:un pieton rănit ușor, o femeie care se afla în autoturismul Dacia Logan (n.r.  vârstă – peste 50 ani) și cea de-a treia victimă este rănită grav, neștiindu-se starea acesteia.

Două ambulanțe, echipaje S.M.U.R.D., pompieri militari din cadrul I.S.U. Călărași, polițiști au fost prezenți de urgență la fața locului.  Victimele au fost extrase din autoturisme de către echipajul de descarcerare care a intervenit alături de jandarmi și personalul din cadrul SAJ Călărași.

Martorii spun că autoturismul Dacia Logan, înmatriculat cu nr. de București ar fi intrat în intersecția dirijată prin semnale luminoase și indicatoare fără să se asigure, având ca urmare acroșare autoturismului Opel Astra. Alții susțineau varianta prin care autoturismul Opel Asta ar fi forțat culoarea galbenă a semaforului și ar lovit autoturismul Dacia Logan.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Călărași efectuează cercetări la fața locului pentru a se stabili cauzele producerii evenimentului rutier.

Accident rutier cu 3 victime, din care 1 incarcerata, in mun. Calarasi. ISU Călărași

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Vineri, 28 Septembrie 2018

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 8

Upvotes: 4

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 4

Downvotes percentage: 50.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Jirlău rămâne Căcâna orașului Călărași!

Consilierul Marius Dulce (PSD) face propuneri și solicită explicații administrației locale. Primarul Drăgulin și viceprimarul Ivanciu oferă răspunsuri