in

Budești / Viceprimarul Nae Florin: “Zvonurile sunt false! Noi ne facem mai departe cu tot ce am promis!”

Viceprimarul Nae Florin se arată și în acest an preocupat de începerea sau finalizarea unor lucrări ce au lor în Budești și satele aparținătoare. “Suntem alături de primar, sprijinim proiectele sale. Vreau să asigur pe cetățeni să stea liniștiți și să nu asculte zvonurile ce se plimbă prin oraș. Noi, suntem în funcțiune, și vom duce la capăt toate proiectele ce le-am promis. Am semnat contractul pentru reabilitarea stațiilor de autobuz, modernizarea cu mobilier stradal și coșuri de gunoi, iar în maxim 2 săptămâni firma ce a câștigat licitația se va apuca de treabă.

La Aprozi am executat aproximativ 50% din rețeaua de canalizare. Piatra pentru această lucrare și pentru repararea drumurilor afectate de lucrări a fost adusă. O vom suplimenta. Tot ce am promis vom finaliza. Curând vor începe lucrările de canalizare pentru satul Gruiu și Buciumeni. Cel mai important lucru a fost aprobarea listei de investiții. Vom realiza un parc vizavi de Primărie. Este nevoie acest parc în special pentru tineri, pentru spectacole, divertisment. În zona Ostrov va începe extinderea rețelei de apă, pentru care investiția este aprobată. Vom repara drumul de la Buciumeni, chiar dacă nu are lățimea necesară pentru asfaltare.

Am realizat un buget mai mare cu 27 de miliarde față de cel din anul trecut. Cu părere de rău ne confruntăm cu oameni rău intenționați care aruncă unde vor gunoaiele. Aceste depozite le vom mai încărca încă o dată.

Prin intermediul mass-media fac un apel la cetățeni pentru a preda gunoiul firmei de salubritate și a nu îl mai arunca unde vor. Îi putem identifica cu noul sistem de supraveghere video, dar nu vrem să ajungem la amenzi. Vrem să ne înțelegem cu oamenii, normal și să rezolvăm problemele ce apar.” – a declarat viceprimarul  Nae Florin

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Senatoarea Roxana Pațurcă, despre importanța sprijinului pe care societatea trebuie să îl acorde semenilor neajutorați

Accindent pe DN21 – două mașini și un autocamion au intrat în coliziune